Menu
RSS
Κυριακή, 17/05/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Η Τρίπολη υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα και τη Σεπτή Κάρα των Πολιούχων (vd)

Η Τρίπολη υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα και τη Σεπτή Κάρα των Πολιούχων (vd)

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας για τον εορτασμό των Πολιούχων Τρίπολης Νεομάρτυρων Δημητρίου και Παύλου, ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής (17/05) στην Αρκαδική πρωτεύουσα, με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και πνευματική κατάνυξη, με την υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και της Σεπτής Κάρας.

Λίγο μετά τις 19:00 πραγματοποιήθηκε η υποδοχή μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο και στη συνέχεια μέσω της πλατείας Άρεως, ακολούθησε η μεταφορά τους στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία και Νεομαρτύρων Τριπόλεως, όπου τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός.

► Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα αυτών μπορεί να διαβάσει κανείς ΕΔΩ.

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΣ.

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...