Η ενημέρωση της αστυνομίας για το τροχαίο με το αυτοκίνητο που στούκαρε στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου - Στο νοσοκομείο ο 44χρονος οδηγός
Τροχαίο ατύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (29/08) στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου στην Τρίπολη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση από την Ερυθρού Σταυρού, εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε επί της πλατείας και προσέκρουσε στο Μνημείο Απαγχονισθέντων Ηρώων στο οποίο προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την αστυνομία, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 06:00 το πρωί, ενώ ο 44χρονος ημεδαπός οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στον Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Εκτός από τις σοβαρές ζημιές του Μνημείου, υλικές ζημιές όπως ήταν αναμενόμενο έχουν προκληθεί και στο αυτοκίνητο. Τέλος την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | 13:04
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 44χρονου οδηγού δεν ήταν εύκολη, καθώς χρειάστηκε περίπου μία ώρα από τους ανθρώπους της πυροσβεστικής για την απομάκρυνσή του από το εσωτερικό του οχήματος. Επίσης φέρεται ο οδηγός να μεταφέρθηκε με σημαντικό τραύμα στο κεφάλι.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Η Αρκαδία συγκεντρώνει αίμα για παιδιά με καρκίνο (εικόνες - βίντεο)
- Πτωχός: «Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου»
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (16-20.10.2026)
- Τρίπολη | Στις 6.00 το απόγευμα ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Τζιούμη
- «Η ψυχική υγεία χτίζεται με φροντίδα» στην Πλατεία Πετρινού
4 σχόλια
-
Έφταιγε μάλλον η θέση του μνημείου και όχι ο Niki Lauda που οδηγούσε μεθυσμένος
-
Ρε σεις αυτός ο μαθύστακας άκοπος πήγε κι έπεσε πάνω στο μνημείο όπως φαίνεται κι από τα ίχνη του αυτοκινήτου στο γρασίδι. Αν δεν υπήρχε το μνημείο θα είχε συνεχίσει όλο ευθεία στην Ερυθρού Σταυρού και θά' βγαινε κεντρική πλατεία
-
17.03.Φοβερή ανακάλυυψη
-
Αφού έγινε τις πρώτες ώρες της Κυριακής, άρα δεν έχει συμβεί ακόμα, άρα είστε ταξιδιώτες του χρόνου και προβλέπετε τα μέλλοντα και με φωτογραφίες;






