Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κολωνάκια θα τοποθετηθούν σε δρόμους της Τρίπολης - Διαβάστε που!

Κολωνάκια θα τοποθετηθούν σε δρόμους της Τρίπολης - Διαβάστε που!
Ομόφωνα αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης τη λήψη κανονιστικής απόφασης για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της πόλης.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:
1. απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και κατάλληλη διαγράμμιση σε τμήμα του οδοστρώματος της οδού Καποδιστρίου, στο άκρο του πεζοδρομίου, με αρχή1,50μ πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης της οικοδομής στην οδό Καποδιστρίου 16και τέλος 1,50μ μετά την έξοδο της χώρου στάθμευσης της οικοδομής στην οδό Καποδιστρίου 18, καθώς και την τοποθέτηση στο ίδιο προαναφερόμενο τμήμα οδοστρώματος, εύκαμπτων πλαστικών οριοδεικτών (κολωνακίων) ανά 1,00μ σε απόσταση0,60μ παράλληλα στο μήκος του πεζοδρόμιου, εκτός από το διάστημα μπροστά από τους 2(δύο) χώρους στάθμευσης.
2. απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και κατάλληλη διαγράμμιση σε τμήμα του οδοστρώματος της οδού Καποδιστρίου, στο άκρο του πεζοδρομίου, στο διάστημα με αρχή και τέλος τα αντίστοιχα ίχνη προβολής στην απέναντι πλευρά της οδού, της αρχής και τέλους του διαστήματος που προαναφέρθηκαν (για την πλευρά της οδού Καποδιστρίου που βρίσκονται οι οικοδομές με αριθμούς 16 και 18), καθώς και τοποθέτηση στο ίδιο αυτό διάστημα, εύκαμπτων πλαστικών οριοδεικτών (κολωνακίων) ανά 1,00μ σε απόσταση 0,60μ παράλληλα στο μήκος του πεζοδρόμιου.
3. απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και κατάλληλη διαγράμμιση σε τμήμα του οδοστρώματος στην αριστερή πλευρά (για κίνηση από την οδό Β. Οικονομίδου προς την οδό Δημητρακοπούλου) της οδού Αποστολοπούλου, στο άκρο του πεζοδρομίου, με αρχή 3,00μ πριν τη γωνία συμβολής των πεζοδρομίων των οδών Αποστολοπούλου και Δημητρακοπούλου, και τέλος τη γωνία συμβολής των πεζοδρομίων που προαναφέρθηκε, καθώς και την τοποθέτηση στο ίδιο προαναφερόμενο διάστημα (τμήμα οδοστρώματος),εύκαμπτων πλαστικών οριοδεικτών (κολωνακίων) ανά 1,00μ σε απόσταση 0,60μ παράλληλα στο μήκος του πεζοδρόμιου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...