Menu
RSS
Παρασκευή, 09/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Αλάτι στους δρόμους ρίχνει ο Δήμος στην Τρίπολη – Σε επιφυλακή για το δρόμο προς το Νοσοκομείο

Αλάτι στους δρόμους ρίχνει ο Δήμος στην Τρίπολη – Σε επιφυλακή για το δρόμο προς το Νοσοκομείο
Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος της Τρίπολης με όσα μηχανήματα διαθέτει ή έχει μισθώσει για να παραμείνει ο ανοιχτός ο δρόμος προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τους δρόμους στην εισόδους – εξόδους της πόλης.
Εκεί έχει δοθεί η βαρύτητα όπως λέει στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, Σωτήρης Παπαδημητρίου ο οποίος τονίζει ότι μέχρι και τώρα πέφτει αλάτι σε δρόμους εντός της Τρίπολης.

12 σχόλια

  • Αποκλεισμένος
    Αποκλεισμένος Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο μας έπεισες ότι δεν ξέρεις τον Παπαδημητρίου. Ξέρεις είναι αυτός που κυκλοφορεί με το μικρό κόκκινο εκχιονιστικό για να πουλήσει η νέα δημοτική αρχή ...δράση ενώ πολλά χωριά έμειναν αποκλεισμένα για δύο μέρες.
    Υ.Γ.1: Τον δρόμο του πρώην προέδρου της Κανδήλας που το 2011 τα έβαλε με την αντιδήμαρχο γιατί σε δύο ώρες δεν του τον καθάρισε τον ανοίξατε;
    Υ.Γ.2: Να δημοσιεύετε όλα τα σχόλια

  • αρρωστος αγιοταξιαρχιωτης
    αρρωστος αγιοταξιαρχιωτης Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 08:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε τυφλους ανακοινωνετε το εργο του δημου; χρειαστηκε να παμε στο Νοσοκομειο 20 λεπτα μετα την αλλαγη του χρονου,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  • Γιωργος
    Γιωργος Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 07:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη βρε παιδιά. Δεν τον ξέρω τον κ.Παπαδημητρίου αλλά θα ήθελα να μας πουν όλοι αυτοί οι "έξυπνοι" συμπολίτες μας που κάνουν κακοπροαίρετη κριτική, πότε θυμόνται πάλι την πόλη μας με τόσο χιόνι που έπεσε σε τόσο σύντομο χρόνο, να είναι ομαλή η κίνηση στους βασικούς δρόμους? Ένα απλό χιόνι έπεφτε και δεν μπορούσαμε να ξεμυτήσουμε! Μπορούσε να περάσει κανε'ίς από την πλατεία Άρεως? Από την Δημητρακοπούλου που ήταν παγοδρόμιο? Δεν γίνεται να ανοίξει και το κάθε μικρό στενό δρομάκι άμεσα! Ας είμαστε λίγο σοβαροί και να φροντίζουμε και λίγο μόνοι μας τον δρόμο έξω από τα σπιτια μας! Έγινε μία μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια που δεν έχει γίνει πάλι! Από το 0 φθάσαμε στο 5 και πάλι είμαστε ανικανοποίητοι?? Μην τα περιμένουμε όλα από του ανθρώπους του δήμου λες και είναι δούλοι μας! Εδώ για καφέ πηγαίναμε και τους βλέπαμε να ξεχιονίζουν και να δημιουργούν διαδρόμους για να περπατάει με ασφάλεια ο κόσμος και να παίζουν τα παιδάκια! Αντί να πούμε μπράβο στους ανθρώπους και να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε την κατάσταση, τους "βρίζουμε" κιόλας! Είναι υποχρεωσή μας να είμαστε ενεργοί δημότες και όχοι δημότες από τον καναπέ μας! Συγχαρητήρια στους εργάτες και τους υπαλλήλους του δήμου και της πολιτικής προστσσίας για την προσπάθειά τους!

  • Πάνος
    Πάνος Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω τι λέτε και γιατί , αλλά ένα θα πω, στο Ελαιοχώριο με 35 π. χιόνι, πρώτη φορά εδώ και τριάντα χρόνια είδαμε εκχιονιστικά μηχανήματα.Και μάλιστα δύο, ένα μικρό και ένα μεγάλο.Μπράβο στο δήμο Τρίπολης.

  • Χριστίνα Π.
    Χριστίνα Π. Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πώς γίνεται για όλα να φταίει ο Παπαδημητρίου;;;

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Η νεα αρχή τα πήγε μια χαρά, αν και ήταν η πρώτη φορά σε ενα ξεχαρβαλωμενο σύστημα!!! Συνχαρητηρια στον κ Παπαδημητριου και στους υπαλλήλους του δημου που με αυτοθυσία κράτησαν τον δημο όρθιο!!!! Και οχι μόνο!!!!!

  • Βασίλης
    Βασίλης Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα δεν ντρέπεστε ποιους δρόμους μέσα στην πόλη καθάρισε ο Δήμος ;
    Πρωί πρωί σήμερα Ναύπλιου, Καλαβρύτων πλ κολοκοτρώνη ήταν γεμάτες χιόνι !!
    Ποιος Σωτήρης γελάει ο κόσμος.

  • ανώνυμο
    ανώνυμο Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον εσύ μας δουλεύεις "πολύ το δούλεμα". Οι κεντρικοί δρόμοι ήταν και είναι ανοιχτοί. Όλη νύχτα το μθκρο μηχάνημα του δήμου περνούσε σε στενούς δρόμους.

    Αλλά όλα αυτά εσύ αφού είσαι από άλλο πλανήτη δεν τα είδες. Όσο για το Σωτήρη στο πρώτο τεστ το πέρασε με επιτυχία.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

    ΕΔΩ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΜΟΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΟΥ, Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ?

    ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΑΝ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ.

  • Μαναρης
    Μαναρης Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα καταλάβαμε πως το μικρο χωρίο Μάναρη δεν ανήκει στην περιφέρεια άλλα ούτε και στον δήμο θα πρέπει να ανοίξουν άλλοι τον δρόμο για να έχουμε πρόσβαση σ αυτό.
    ή στα χαρτιά τους είναι το χωρίο φάντασμα
    οι αρμόδιοι φρόντισαν ν ανοίξουν μόνο το δρόμο προς δόριζα σημαίνει κάτι αυτό??? αναρωτιέμαι.....
    παντως ευχαριστουμε εκ μερος τον ηλικωμενων του μικρου αυτου χωριου!!!! καλη χρονια!!!

  • Πολύ το δούλεμα
    Πολύ το δούλεμα Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ποιους δρόμους «εντός της Τρίπολης» ακριβώς, πέφτει αλάτι, κ. Παπαδημητρίου; Σε επιλεγμένους; Γιατί μπορώ να σας γυρίσω στο 80% των δρόμων, που δεν έχει πέσει ούτε μαγειρικό αλάτι από το δήμο ή δεν έχει περάσει ούτε δίκυκλο του δήμου για να καθαρίσει το χιόνι, πολύ περισσότερο μεγάλο όχημα...Όχι άλλο κάρβουνο, κ. Παπαδημητρίου...Κι έρχεται και Πάσχα και θα μας χρειαστεί...

  • αρρωστος αγιοταξιαρχιωτης
    αρρωστος αγιοταξιαρχιωτης Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 06:16 Σύνδεσμος σχολίου

    σε ποιο τηλεφωνο απαντα ο κ. Παπαδημητριου,για να τον ενημερωσουμε οτι οι δυο δρομοι που οδηγουν στο νοσοκομειο ειναι αβατοι;εννοω την Παναρκαδων και την παραλληλη της,ντροπη σας!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...