Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Βλάσης: «Οι προτάσεις και οι δεσμεύσεις της Ν.Δ. αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση»

Κώστας Βλάσης: «Οι προτάσεις και οι δεσμεύσεις της Ν.Δ. αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση»

Αν και οι εκλογές του Ιουνίου, δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης «όργωσε» την Αρκαδία.

Γύρισε από όλα τα χωριά και άκουσε τους προβληματισμούς τους κατοίκους της Αρκαδίας.

Δεν «κρύφτηκε», δεν φυγομάχησε, δεν αρκέστηκε σε μερικές εμφανίσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι δεν είχε κανένα προσωπικό όφελος.

Παράλληλα, ο Κώστας Βλάσης ήταν ο πρώτος ο οποίος, με ένα φυλλάδιο πρόβαλλε τα βασικά σημεία του προγράμματος της ΝΔ και τις βασικές θέσεις του Αντώνη Σαμαρά. Ένα φυλλάδιο που πήγε σε όλα τα σπίτια της Αρκαδίας.

Στο ίδιο φυλλάδιο, σε μήνυμά του, για τις εκλογές, υπογραμμίζει ότι «η πατρίδα μας ζει μία από τις δραματικότερες στιγμές της μεταπολεμικής ιστορίας της, χιλιάδες συμπολίτες μας είναι άνεργοι ή καταχρεωμένοι, άλλοι ζουν με τον φόβο του τι θα φέρει η αυριανή ημέρα, βιώνουν την οικονομικοκοινωνική κρίση η οποία επιδεινώνεται από την παρατεταμένη πολιτική αστάθεια. Οδηγούμεθα και πάλι σε εκλογές – το τελευταίο, ίσως, που χρειαζόταν ο τόπος. 

Οι εκλογές του Μαΐου δεν έδωσαν κυβέρνηση, οι προτάσεις και οι προσπάθειες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για συνεργασία και υπεύθυνη αντιμετώπιση της κρίσης δεν εισακούσθηκαν, δεν απέδωσαν.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 θα βρεθούμε και πάλι μπροστά στις κάλπες. Η -δικαιολογημένη- ψήφος οργής ή διαμαρτυρίας της 6ης Μαΐου πρέπει να είναι -και θα είναι- τώρα ψήφος σύνεσης και εθνικής ευθύνης. Οι προτάσεις και οι δεσμεύσεις της Ν.Δ. αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση στα τρομακτικά προβλήματα που βρίσκονται μπροστά μας, ο Αντώνης Σαμαράς κρίνεται ως ο ικανότερος για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα και να την οδηγήσει και πάλι στην ευημερία. H Ν.Δ., κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα, είναι αυτή που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια, η Ν.Δ. εγγυάται την παραμονή της σε αυτή, με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Η παραμονή μας στην Ε.Ε. και στη ζώνη του Ευρώ είναι το μεγάλο διακύβευμα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης, είναι η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας, είναι η δέσμευση της Ν.Δ., τη στιγμή που άλλες πολιτικές δυνάμεις αοριστολογούν ή παίζουν με τη φωτιά…

Με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι -κοντά- πέντε χιλιάδες συμπατριώτες μου στην πρώτη εκλογική μου εμφάνιση σας καλώ να υπερψηφίσετε τη Νέα Δημοκρατία, να της δώσουμε τη δύναμη ώστε από την επομένη των εκλογών να αρχίσει το -δύσκολο αλλά εφικτό- έργο της σωτηρίας και αναγέννησης της πατρίδας μας.»

ΦΥΛΛΑΔΙΟ Α' ΟΨΗ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ Β' ΟΨΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...