Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ορκωμοσία και το … μπλε χαλάκι στα πόδια του Υπουργού!

Η ορκωμοσία και το … μπλε χαλάκι στα πόδια του Υπουργού!
Στην ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων της αεροπορίας πήγα την Παρασκευή το πρωί. Μια εικόνα λίγο πριν την παρέλαση ήταν ικανή να μου «γεννήσει» ένα σωρό συναισθήματα. Να γελάσω και να το πάρω στην πλάκα ή να το δω σοβαρά;
Στο χώρο των επισήμων, λοιπόν, τοποθέτησαν οι σμηνίτες καρτελάκια με ονόματα επισήμων και ένα από αυτά ήταν για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχο.
Μέχρι εδώ καλά. Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση όμως ήταν το μπλε μικροσκοπικό χαλάκι που τοποθετήθηκε για να πατήσει ο υπουργός.
Στην αρχή γέλασα σκεπτόμενος ότι η Δέσποινα Μοιραράκη θα πρέπει να επεκτείνει τα επαγγελματικά της σχέδια και στην αεροπορία, στέλνοντας τον Αλί να βρει ειδικό μαλλί από το Αφγανιστάν για να ταιριάζει στην περίσταση.
Μετά λέω, δεν μπορεί, κάπου θα πεταχτεί και ο Aladdin με το Τζίνι.
Για ένα λεπτό λέω, λες το τιμώμενο πρόσωπο να είναι ο … Λευτέρης Πανταζής και ετοιμάζεται να κάτσει «επάνω σε χαλιά σε μαγικά χαλιά»;
Πέρα από την πλάκα πάντως, εάν έπρεπε κάποιοι να κάθονται σε τιμητικές θέσεις και χαλάκια θα έπρεπε να είναι όλοι αυτοί οι γονείς που περίμεναν υπομονετικά φουσκώνοντας από υπερηφάνεια να δουν τα παιδιά τους. Αυτοί οι γονείς που παλεύουν καθημερινά να δώσουν στα παιδιά τους το καλύτερο χωρίς να σκεφτούν το κόστος και το «εγώ» τους. Από την επόμενη φορά ή όλοι χαλάκια ή κανείς.
Υ.Γ. Το κείμενο είναι χιουμοριστικό και η φωτογραφία πραγματική.
Μιχάλης Σακελλαράκης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...