Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα μουσικά όργανα για τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (εικόνες)!

Νέα μουσικά όργανα για τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (εικόνες)!
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρελήφθησαν από Δήμο και τη Διοίκηση του ΝΠΔΔ  του Δήμου Τρίπολης  ένας αξιοσημείωτος αριθμός καινούργιων μουσικών οργάνων καθώς και λοιπός μουσικός  εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών για τη Φιλαρμονική του Δήμου μας.
Ο Δήμος Τρίπολης  για μία ακόμη φορά πρωτοστατεί  στην ένταξη προγραμμάτων ενίσχυσης και υποστήριξης των δομών του τοπικού πολιτισμού.
Εκτενέστερα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράση/ Υποστήριξη Πολιτιστικών Θεσμών και Ενίσχυση Δραστηριοτήτων στον Πολιτιστικό Τομέα, 2007-2013», η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, εκτελεί με επιτυχία το έργο με τίτλο: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ενίσχυση φιλαρμονικών και χορωδιών της Πελοποννήσου», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΠΤΑ), με φορέα λειτουργίας του έργου την υπό σύσταση μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», και φορέα υλοποίησης την Ανώνυμη Εταιρεία «Αναπτυξιακή Πάρνωνα, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.». Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των πολιτιστικών υποδομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
 Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης  κ. Θεόδωρος Καραλής   σήμερα το μεσημέρι στο κτίριο του Ματζουνείου όπου στεγάζεται η Φιλαρμονική  πραγματοποιήθηκε η παράδοση του μουσικού εξοπλισμού και ανέφερε τα εξής: «Νιώθω βαθιά ικανοποίηση για τη σημερινή μέρα, γιατί βλέπω ένα όνειρο των συμπολιτών μας να γίνεται πραγματικότητα. Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης  είναι το καμάρι της περιοχής και αισθανόμαστε περήφανοι σε κάθε της εμφάνιση. Με αυτή τη σπουδαία πράξη χρηματοδότησης η Φιλαρμονική ενισχύεται με μουσικά όργανα, στολές, και λοιπό εξοπλισμό για να αναδειχθεί το έργο πολιτισμού που παράγει καθημερινά στον τόπο μας.»
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την ενίσχυση του έργου της Φιλαρμονικής  η Διοίκηση του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης  έχει πάρει Απόφαση για την αύξηση των ωρών απασχόλησης του ΣΥΝΟΛΟΥ των μουσικών προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες αυξημένες υποχρεώσεις τους.

2 σχόλια

  • sxoliastis
    sxoliastis Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι αλήθεια μια σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη η ένταξη δράσης ενίσχυσης των τοπικών σχημάτων πολιτισμού σε όλη την περιφέρεια και είναι αλήθεια η ταχύτατη ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου. Το καλό πρέπει να λέγεται και ας πέφτει στο γυαλό.

  • βλ...
    βλ... Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Θοδωράκη, τώρα ξύπνησες;;;
    Μήπως ξέχασες να ευχαριστήσεις και τον προηγούμενο δήμαρχο;; Τι ωραία "βαθιά ικανοποίηση που νιώθεις σήμερα" για τα επιτεύγματα άλλων!!! Ανυπομονώ να δω και τα δικά σου κατορθώματα!
    Πάντως αν έκανα απολογισμό 6μηνου, παίρνεις "κουλούρα"!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...