Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για ΣτΕ: «Η Δικαιοσύνη μάς δικαίωσε ξανά. Θα ξεκινήσουν έλεγχοι παντού στο Δήμο»! (vd)

Παυλής για ΣτΕ:  «Η Δικαιοσύνη μάς δικαίωσε ξανά. Θα ξεκινήσουν έλεγχοι παντού στο Δήμο»! (vd)
Ειδική αναφορά στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, το πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.
Η απόφαση απορρίπτει την «ένσταση Σμυρνιώτη» και δικαιώνει τον νυν Δήμαρχο ο οποίος παραμένει στη θέση του μέχρι και τις δημοτικές εκλογές του 2019.
Ο Δημήτρης Παυλής είπε: «Άλλη μία φορά η Δικαιοσύνη μάς δικαίωσε. Ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή και δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Τώρα, αν κάποιους δεν τους βολεύει, ήταν δικό τους θέμα. Πρέπει να ρωτήσετε αυτούς. Τα συμφέροντα και τα κακώς κείμενα, τελειώνουν.
Κάποιοι μου λένε «Δήμαρχε, “τρως πολύ ξύλο”». Απαντώ ότι θα φάω κι άλλο ξύλο αλλά θα ανοίξουν όλα τα θέματα στο Δήμο Τρίπολης και θα γίνουν έλεγχοι παντού. Θα γίνουν έλεγχοι σε ΔΕΥΑΤ, ΚΕΔΗΤ και Νομικό Πρόσωπο.»

Βασιλική Παπαδοπούλου

12 σχόλια

  • Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ
    Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΑΤ....ΛΕΤΕ???ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!

  • Papadopoulos- www.kalimera-arkadia.gr
    Papadopoulos- www.kalimera-arkadia.gr Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 18:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βούδας ας γινει αντιδήμαρχος με τις απόψεις για τσιφλίκια και κουμάντα!!

  • ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ο καημένος ο δήμαρχος μας .... δεν έχει μούτρα να κυκλοφορήσει στην πόλη και δεν έχει δει ούτε τις λακκούβες - κρατήρες που υπάρχουν στους δρόμους μήτε έχει καταλάβει πως τα περισσότερα φανάρια δεν λειτουργούν. Παρά ταύτα αποφάσισε να κάνει ελέγχους μιας και τον δικαίωσε το ΣτΕ. Αυτό το αγόρι όμως ποίος θα το ελέγξει: . Πολίτες και επισκέπτες της Τρίπολης περαστικά μας!!!! Μέχρι το 2019 θα έχει καταστρέψει τα πάντα .

  • Νίκος
    Νίκος Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    O Σμυρνιώτης τον είχε προκαλέσει να κάνει ελέγχους και πριν τις εκλογές γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.
    Εάν όμως ο κύριος Παυλής ψάχνει να βρει σκάνδαλα ας ψάξει καλύτερα το πρώτο εξάμηνο της θητείας του. Εκεί σίγουρα θα βρει....

  • ΒΟΥΔΑΣ
    ΒΟΥΔΑΣ Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ.ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΜΥΡ...........ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..............ΑΝΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΟ ΣτΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ -ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ.

  • anonymous
    anonymous Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    μάλλον περίμενε την απόφαση του ΣΤΕ για να δράσει , μην πάει τζάμπα η δουλειά 6 μηνών ! Άλλο που μέσα σ' αυτούς τους 6 μήνες αποφάσισε να ξοδέψει κάμποσες χιλιάδες ευρώ για υποβολή φακέλου για να γίνει η Τρίπολη πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021 !!

  • Τεγεατης
    Τεγεατης Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμαν τι τους εκανες ρε Δημαρχε εκει στους Αντιδικους σου! Ποιος θα τους θυματε μετα απο 4 τεσσερα χρονια;Οσες φορες να παρει ντουντουκα το χριστινακη ,οσο και αν φιαχνει η αλλη το μαλλι ,οσο ο τζιμαρας να μαθει να αρθρωνει λογο οταν μοιλα ,ο γιαννης θα ασχολειται με το καμαρη και ο καμαρης με το γιαννη.

  • Δικηγορος
    Δικηγορος Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καντα πραξη αν εχεις τα κοτσια τωρα που δικαιωθηκες .Εκτος αν και για αυτα ηταν παραμυθι η δουλεια.Πρωτευον τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και μετα κανε αυτα που διαλαλης κυριε Δημαρχε.

  • NIKOS
    NIKOS Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά μας δουλεύει ο Παυλής 7 μήνες τώρα τι κάνει; διακοσμεί το Δήμο με την ομορφιά του; πάλι απειλές για ελέγχους; γιατί ήδη δεν τους έχει ξεκινήσει; για τα σκουπίδια δεν ξέρει τίποτα, οι δρόμοι της πόλης χάλια, τα φανάρια χαλασμένα, χώροι στάθμευσης ανύπαρκτοι, πλατεία Αγίου Βασιλείου και γύρω δρόμοι ..... το χάος, προτάσεις για το μέλλον ......ανύπαρκτες αλλά....... θα κάνει ελέγχους, Τι να πώ; σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται; για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε την υποβάθμιση της νοημοσύνης μας και τις πόλης μας; Λυπάμε γιατί έχουμε Δήμαρχο άχρηστο και πολύ κατώτερο των περιστάσεων που αντιμετωπίζει η πόλη μας !!!!

  • Παύλος
    Παύλος Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού δεν ντραπήκατε να μας προσβάλλετε ως γονείς, θεωρώντας ότι μας υποκινούν κάποιοι να αντιδράσουμε για τα σκουπίδια και βάλαμε τα παιδιά μας μπροστά, τι να σας πω. Βρήκατε όμως έφηβους και τα λέγατε αυτά και τους κάνατε και κήρυγμα. Θα σας πω μόνο ότι η κόρη μου, που είναι 4 ετών μου λέει κάθε ημέρα να πάμε σε άλλη πόλη που είναι καθαρή. Η πόλη έχει βαρέσει διάλυση. Φανάρια δεν λειτουργούν, λακκούβες παντού, μπάχαλο στους δρόμου με τα κολονάκια που βγάλατε, μπάχαλο στους πεζόδρομους, τα σκουπίδια μας έπνιξαν και εσείς στον κόσμο σας.

    Ελπίζω να αλλάξετε ρότα και να αποδώσετε στο υπόλοιπο της θητείας σας γιατί έχει υποβαθμιστεί το επίπεδο ζωή μας στην Τρίπολη τους τελευταίους 6 μήνες.

  • Papadopoulos
    Papadopoulos Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι σε δικαίωσε ρε συ....η ψυχή της πόλης που είναι οι πολίτες σε έχουν καταδικάσει προπολού...βλέπε Παναρκαδικός, Κατασκευαστικές, Σκουπίδια, Χώροι στάθμευσης....Αντε να σε δικαιώσει και η Εκκλησία τώρα για να χαιρεσε περισσότερο. Τουλάχιστον δήλωσες ότι δεν κατεβαίνεις πάλι υποψήφιος....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...