Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσλήψεις προγραμματίζει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης

Προσλήψεις προγραμματίζει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης
Με ομόφωνη απόφαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, ζητά την έγκριση πρόσληψης ενός ατόμου ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών, τεσσάρων ατόμων ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων και ενός ατόμου ειδικότητας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων με οκτάμηνη σύμβαση για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης.
Οι θέσεις προβλέπονται στον ΟΕΥ του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης.
 Η δαπάνη μισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού έχει προβλεφθεί και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης έτους 2015.
Στην εισήγηση του, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Θεόδωρος Καραλής, είπε: «Στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης το οποίο προήλθε από τη συγχώνευση 24 ΝΠΔΔ των πρώην Καποδιστριακών Δήμων ανήκουν και οι Παιδικοί Σταθμοί Τριπόλεως, Λεβιδίου και Τεγέας καθώς και τα ΚΑΠΗ.
Λόγω μεγάλου αριθμού του προσωπικού που συνταξιοδοτήθηκε υπάρχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού με οκτάμηνη απασχόληση ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία των δομών παιδικοί σταθμοί - ΚΑΠΗ οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα λειτουργίας τους αφού στερούνται προσωπικό καθαριότητας ώστε να καλυφτούν οι βασικές ανάγκες υγιεινής των νηπίων που φοιτούν σε αυτούς καθώς και των γερόντων μελών του ΚΑΠΗ.
Επίσης λόγω συνταξιοδότησης τεσσάρων μαγειρισσών καθώς και του μεγάλου αριθμού των νηπίων απαιτείται η ενίσχυση των παιδικών με μαγείρισσες και τουλάχιστον μία βρεφονηπιοκόμο.
Με την Απόφασή μας αυτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3584/2007 με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία των παρ. 2-17 του άρθρου 21 του Ν.2190/2994 όπως ισχύει, ζητάμε την έγκριση πρόσληψης της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει για ένα άτομο ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών ,τεσσάρων ατόμων ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων και ενός ατόμου ειδικότητας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων με οκτάμηνη σύμβαση για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης.»

2 σχόλια

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΑΚΙΑ.ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  • Νίκος
    Νίκος Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Tι έγινε ρε παιδιά , αρχίσαμε τις προσλήψεις των κολλητών μας?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...