Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κόντρα Τσιαμούλου – Τότση: Το φιλότιμο, η πέτσα και οι άνθρωποι της κάμερας (vd)

Κόντρα Τσιαμούλου – Τότση: Το φιλότιμο, η πέτσα και οι άνθρωποι της κάμερας (vd)
«Πέτσα και φιλότιμο δεν έχει ο κ. Τότσης να παραιτηθεί; Είναι ντροπή που δεν παραιτείται» είπε ο Νίκος Τσιαμούλος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Ηλίας Τότσης απάντησε στον Νίκο Τσιαμούλο: «Έχω και πέτσα και φιλότιμο. Ίσως ο ίδιος να μην έχει. Δεν είμαι άνθρωπος της κάμερας, όταν προσφέρω όλη την ημέρα στα απορρίμματα κα τους δρόμους. Δεν μου αρέσει η κάμερα. Λυπάμαι για τις εκφράσεις του κ. Τσιαμούλου, να ανακαλέσει, να έχει παιδεία και να σέβεται τους μεγαλύτερους του».

7 σχόλια

  • ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ
    ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ!!!! ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑΙΤΟ.....ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ@@@@@@ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ...

  • ΤΣΙΑΜΗΣ
    ΤΣΙΑΜΗΣ Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ Τσιαμούλε τι πέτσα έχεις; γουρουνόπετσα; Εσύ για το μόνο που κάνεις είναι για γουρουνοχαρές. .Θες και να μιλήσεις κύριε υπεύθυνε της κατάντιας μας .Ουστ από δώ που θέλεις και δημαρχιλίκι .Ποιος ο Νικολάκης !

  • ΜΗΤΣΟΣ
    ΜΗΤΣΟΣ Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ποιον να τα βαλει δλδ αυτος δεν ειναι ο αρμοδιος αντιδημαρχος για τα σκουπιδια? επειδη δεν ξερουν τις αρμοδιοτητες που εχουν και τους κοροιδευει ο Παυλης ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΛΛΑΑ και περιμενουν ακομα 7 μηνες τωρα... ΕΛΕΟΣ!!!!

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΤΟΤΣΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ 60.000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΗ.

  • Ανώνυμο
    Ανώνυμο Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικόλα στα προβλήματα μένεις εκεί να βοηθήσεις και να τα ακούς απο τους πολίτες και οχι να φεύγεις και να εισαι μόνο για τις κορδέλες.
    Όσο για το πρόβλημα πες μας την λύση και το σημείο δημόσια.

  • PLATOMA UBER ALLES
    PLATOMA UBER ALLES Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 07:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε Νικόλα. Με τον Ηλία βρήκες να τα βάλεις ??? ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ.......... "ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ"

  • διαμαρτυρόμενος δημότης
    διαμαρτυρόμενος δημότης Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Νίκο πρέπει να ντρέπεσαι που ξεστομίζεις βαριές κουβέντες για τον Ηλία τον Τότση, που εργάζεται για τα σκουπίδια αμισθί νύκτα και ημέρα, ενώ θα έπρεπε να τα εγκαταλείψει και να πάει να βιηθήσει το γυιό του η να πάει τα εγγόνια του βόλτα . ¨Ολοι σας οι άλλοι που θέλετε να γίνετετε Δήμαρχοι και έχετε φέρει την πόλη σε αυτό το χάλι με πρώτον εσένα έχετε βαριές ευθύνες. Ο Ηλίας είναι ένας απλός εργάτης ο οποίος στα κοινά των επαγγελματιών τουλάχιστον, έχει κερδίσει περγαμινές . Εσύ Νίκο μου σε αυτή την πόλη έχεις προσφέρει μόνο περιπέτειες . Και μην μου πείς ότι δεν σε ξέρω. ¨Εχουμε ζήσει πολύ κοντά και ξέρω και τις επιδιώξεις σου και τον τρόπο που σκέπτεσαι και τις υπέρμετρες φιλοδοξίες σου, και την ιδιοτέλεια που κρύβεται πίσω από τις κινήσεις σου . Και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το πλάτωμα ορισμένες ημέρες του χρόνου ενοχλούσε την περιοχή των Φιλικών αλλά δεν την ενοχλούσε περισσότερο από τη Μάκρη που δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ , αλλά υπήρχαν και τρόποι για να μην ενοχλεί , τους οποίους έπρεπε να επιδιώξετε να εφαρμοστούν πρωτού απαιτήσετε το κλείσιμό του . Τώρα ζητάς να γίνει αποκατάσταση του πλατώματος . Μήπως μπορείς να μας πεις πως μπορούν να κλείσουν αυτές οι γούβες και με ποιό τρόπο θα γίνει μια πιθανή δενδροφύτευση ; Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά μπάζα χρειάζονται για να κλείσουν οι γούβες. Νίκο γίνε υπεύθυνος άνθρωπος, κύτταξε τη δουλειά σου και μην προξενείς άλλα δεινά στο Δήμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...