Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια: Τελείωσε η σύσκεψη και θα .. συνεχιστεί την Πέμπτη! Πόσο κοντά είναι η λύση;

Σκουπίδια: Τελείωσε η σύσκεψη και θα .. συνεχιστεί την Πέμπτη! Πόσο κοντά είναι η λύση;
Σχεδόν τρεις ώρες διήρκησε η συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με σκοπό να βρεθεί μία λύση για τα σκουπίδια.
Η σύσκεψη έγινε στο Δημαρχείο και ουσιαστικά απόφαση δεν λήφθηκε, αφού θα υπάρξει νέα συνάντηση την Πέμπτη, προκειμένου οι «5» αρχηγοί, να καταλήξουν στο χώρο ή τους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για προσωρινή αποθήκευση των σκουπιδιών, προκειμένου να καθαρίσει η πόλη.
Όλοι εμφανίστηκαν με διάθεση να εξευρεθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα και συνέβαλαν ουσιαστικά να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση, επί της ουσίας του ζητήματος.
Χώρους δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού τίποτα δεν αποκλείεται και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.
Σε κάθε περίπτωση, είναι πιο πιθανό να μην οριστεί μόνος ένας χώρος, αλλά περισσότεροι, στους οποίους θα πάνε προσωρινά τα σκουπίδια που είναι συσσωρεμένα στην πόλη.
Πιθανότατα το βράδυ της Πέμπτης θα γίνει η νέα συνάντηση για να καταλήξουν στο χώρο ή τους χώρους που θα πάνε τα σκουπίδια.
Το πρώτο βήμα έγινε και όλη η πόλη θέλει να πιστεύει ότι αυτή τη φορά, θα υπάρξει διέξοδος στο πρόβλημα που «πνίγει» την Τρίπολη …

2 σχόλια

  • ντροπ ολιτσα
    ντροπ ολιτσα Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλαρακο δε μας τα λες καλα.Φταιει ο εχθρος σου Τσαμουλος γιατι ειναι ανικανοι 3 χρονια να βρουν λυση.Λυπαμαι που υπαρχουν συμπολιτες με τετοιες αντιληψεις.

  • ΛΛΛ
    ΛΛΛ Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...