ΚΕΔΗΤ - Ακόμα περιμένουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι – Ετοιμάζονται να πάνε στον Δήμαρχο!
Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ οι οποίοι βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση.
Το θέμα έχει αναδείξει, με σειρά αναρτήσεων, το «Καλημέρα Αρκαδία», το οποίο σήμερα έχει νεότερο ρεπορτάζ.
Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ενώ «τρέχει» ο Μάρτιος ο οποίος σε λίγες μέρες τελειώνει!
Στις τάξεις των εργαζομένων επικρατεί αναστάτωση, αφού δεν πληρώνονται και φυσικά δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Όσες υποσχέσεις έχουν δοθεί για πληρωμές, δεν έχουν γίνει πράξη, μέχρι σήμερα.
Οι εργαζόμενοι ακούνε από τη μία τη σημερινή Διοίκηση να λέει ότι βρήκε μία χρεωμένη ΚΕΔΗΤ και από την άλλη ακούνε τον πρώην Πρόεδρο της Επιχείρησης να λέει ότι δεν άφησε χρέη.
Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι είναι στα όριά τους και σκέφτονται σοβαρά να επισκεφτούν τον ίδιο τον Δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, να τον ενημερώσουν και να του ζητήσουν να αναλάβει δράση για να πληρωθούν τα χρωστούμενα.






