Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια: Βρέθηκε ιδιωτική έκταση για να πάνε τα σκουπίδια της Τρίπολης!

Σκουπίδια: Βρέθηκε ιδιωτική έκταση για να πάνε τα σκουπίδια της Τρίπολης!
Θετικές πληροφορίες προκύπτουν από το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία», που είναι σε διαρκή εξέλιξη, για τη λύση που αναζητείται, στο μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια.
Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι οι δημοτικές παρατάξεις έχουν συμφωνήσει σε χώρο ιδιωτικό ο οποίος βρίσκεται εντός του Δήμου, έξω από την πόλη της Τρίπολης και ο οποίος θα μπορούσε να δεχτεί τα απορρίμματα, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αδειοδότηση δεν χρειάζεται, προκειμένου να οριστεί αυτό το σημείο ως «χώρος προσωρινής αποθήκευσης».
Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, αφού το θέμα πρέπει να εγκριθεί από τις δημοτικές παρατάξεις και στη συνέχεια να τρέξουν οι διαδικασίες της μίσθωσης.
Από το ρεπορτάζ διαφαίνεται ότι η λύση είναι πολύ κοντά και όλοι ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά για να μπορέσουν να μαζευτούν τα σκουπίδια που είναι συσσώρευμα και πνίγουν την Τρίπολη, εγκυμονώντας τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

1 σχόλιο

  • Οικολόγος
    Οικολόγος Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αντιδήμαρχος κος Γεωργανόπουλος τι λέει για όλα αυτα θα συμβεί το ίδιο όπως με τον κ. Σταμάτη αν πήγαιναν τα σκουπίδια στο Λεβίδι;θα υπέβαλε την παραίτησή του; Θα πράξει το ίδιο ο κος Γεωργανόπουλος; Έχει να πέσει πολύ γέλιο .
    Υ.Γ. ο κος Γεωργανόπουλος είναι Α/δήμαρχος δημοτικών κοινοτήτων δηλ της περιφέρειας που θα πάνετα σκουπίδια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...