Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κούρος: «Να ανοίξουν όλες οι χωματερές. Έπρεπε ήδη να έχει επέμβει ο Εισαγγελέας»! (vd)

Κούρος: «Να ανοίξουν όλες οι χωματερές. Έπρεπε ήδη να έχει επέμβει ο Εισαγγελέας»! (vd)
Να ανοίξουν όλες οι χωματερές στην περιοχή μας πρότεινε για ακόμη μια φορά ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κούρος, της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", σε συνέντευξη τύπου, τονίζοντας ότι είναι η μόνη συμφέρουσα λύση που θα απαλλάξει άμεσα την πόλη από τα σκουπίδια, πριν αρρωστήσουμε!
Δήλωσε απογοητευμένος από τη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων που έγινε χθες στο δημαρχείο, καθώς θεωρεί ότι ένας ιδιωτικός χώρος θα δημιουργήσει νέες δυσάρεστες καταστάσεις, όπως αυτή της Αγίας Τριάδας, και είπε ότι εφόσον είναι προς αποκατάσταση οι ΧΑΔΑ στην περιφέρεια γιατί να επιβαρυνθεί με σκουπίδια ένας νέος χώρος;
«Θα πρέπει προς αυτή την κατεύθυνση αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει να το δείξει η περιφέρεια», συμπλήρωσε.
Έθεσε επιπλέον το ερώτημα ότι "αν βρεθεί ιδιώτης για παράδειγμα που θα έχει ένα οικόπεδο δίπλα από το Πλάτωμα, ώστε να εναποτεθούν εκεί τα σκουπίδια, ποιά η διαφορά με το να ανοίξει το ίδιο το Πλάτωμα; Απαιτούνται εργασίες ενοικίασης, μίσθωσης, διαμόρφωσης χώρου και άλλα, που όλα αυτά θα στοιχίσουν και θα πάρουν κάποιο χρόνο, σε αντίθεση με το να ανοίξουν όλοι οι ΧΑΔΑ, αύριο κιόλας. Οι φιλικοί πρώτοι θα πρέπει να καταλάβουν, βλέποντας την κατάσταση αυτή της πόλης και να βοηθήσουν. Αυτή είναι η άποψη μου και ας φάω ξύλο" είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην πόλη υποστήριξε ότι "εγώ ένιωσα ότι κάποιοι έτριβαν τα χέρια τους για να προχωρήσουν από πίσω άλλα πράγματα, λόγω των πιέσεων".
Τέλος δήλωσε πως "όταν είναι σε έκτακτη ανάγκη μια πόλη και πεθαίνει ο πληθυσμός της δεν τίθεται θέμα προστίμου για τις χωματερές", "η εισαγγελική αρχή θα έπρεπε να είχε επέμβει"!
Β.Π.

2 σχόλια

  • ΑΠ
    ΑΠ Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίγο ντροπή ρε Κούρο. Εσύ και ο αρχηγός σου ο Κοτσιάνης είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για το χάλι που ζούμε. Λίγο τσίπα δεν έχεις?
    Ξέρατε το πρόβλημα με τα σκουπίδια, και εσεις πίνατε ούζα με τον αρχηγό σου.

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΥΡΟ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.EINAI ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ.ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...