Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγιασμός και «επίσημη πρώτη» για το Μουσικό σχολείο Τρίπολης! (vd)

Αγιασμός και «επίσημη πρώτη» για το Μουσικό σχολείο Τρίπολης! (vd)
Το πρώτο κουδούνι χτύπησε το πρωί της Παρασκευής και σε όλα τα σχολεία της Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν στο Μουσικό σχολείο Τρίπολης που εκτός από τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε και η «επίσημη πρώτη» του ολοκαίνουργιου υπερσύγχρονου κτιρίου.
Μαθητές, καθηγητές αλλά και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ήταν διπλά χαρούμενοι, διότι εκτός από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συμμετείχαν και στην έναρξη μιας νέας εποχής. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Διευθυντής του σχολείου, Βασίλης Μπιστόλας, "μετά από δεκαέξι χρόνια δεν έχουμε πρόβλημα που θα κάνουμε μάθημα", με τους μαθητές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα!
Τα εγκαίνια του σχολείου θα γίνουν με την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δεκεμβρίου που θα έχει και ένα φεστιβάλ μαζί.
Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καθώς και ο πρώην υπουργός Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Αμέσως μετά, γλυκά και διαφόρων ειδών κεράσματα περίμεναν όλους τους παρευρισκόμενους, πρόσφορα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Δείτε εικόνες και βίντεο από τον αγιασμό.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...