Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - «Θέλω στην πόλη μου να έχω ευκαιρίες» (vd)

Τρίπολη - «Θέλω στην πόλη μου να έχω ευκαιρίες» (vd)
«Θέλω να συνεχίσω με σεβασμό και αξιοπρέπεια», «θέλω στην πόλη μου να έχω ευκαιρίες», « θέλω να δίνω και να παίρνω ικανοποίηση», «θέλω να ζω σε μια πόλη που να νοιάζεται για τα παιδιά, τους νέους και τους ηλικιωμένους» , «όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί σαν τα λουλούδια», «Που είναι οι άλλοι;».
Αυτά ήταν μερικά από τα σπουδαία μηνύματα τα οποία πέρασε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ανέλιξη», μαζί με μια ομάδα εθελοντών του στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.
Μια βιωματική δράση με τίτλο «Εθελοντές στην πόλη μας» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με εθελοντικούς φορείς της πόλης μας, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
«Σήμερα το νόημα είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η φροντίδα στα άτομα που το έχουν ανάγκη και η υποστήριξη» είπε χαρακτηριστικά η κοινωνιολόγος και η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, Αναστασία Μπεντεβή.
Τέλος, ο πρόεδρος του Κέντρου, Δημήτρης Βόσνος, πρόσθεσε πως αυτή η προσπάθεια εντάσσεται στην διεκδίκηση της πόλης για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.
Δείτε εικόνες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...