Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Κοινότητα (vd)

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Κοινότητα (vd)
Με τη μορφή του κατεπείγοντος, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου,  η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, με θέμα την κατάθεση προτάσεων για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης 2016.
«Δύσκολη χρονιά για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και για ολόκληρη την χωρά» χαρακτήρισε το 2015, στην εισήγηση του, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, με κύριους παράγοντες -όπως είπε- το μικρό ταμείο για την υλοποίηση έργων, την «αιμορραγία» χρημάτων, λόγω του προβλήματος με τα σκουπίδια, καθώς και ότι τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων μεταφέρθηκαν στην τράπεζα της Ελλάδος, όπως ζήτησε η κυβέρνηση.
Για όλους αυτούς τους λογούς δεν έγινε εφικτό η υλοποίηση των έργων που είχαν ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2015.
Έτσι πρότεινε τα έργα αυτά να μπουν στο φετινό τεχνικό πρόγραμμα με την ελπίδα να βρεθούν οι πόροι για να υλοποιηθούν.

Τον λόγο πήρε η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα, ο Κοσκινάς Παναγιώτης από την παράταξη «Νέα Τρίπολη», ο όποιος άσκησε κριτική στον Πρόεδρο της κοινότητας κάνοντας λόγο για «θέατρο του παράλογου», διερωτώμενος τον λόγο που ζητά νέες προτάσεις μιας και όπως είπε δεν υλοποίησε καμιά από τις περσινές του τεχνικού προγράμματος.
«Εάν θέλετε να κάνετε προτάσεις, να τις κάνετε, αλλά σε τι; Σε καμένη γη;» πρόσθεσε.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της κοινότητας, που είπε πως «αυτή εδώ η κοινότητα είναι συνέχεια της προηγούμενης που μετείχατε και ήσασταν εντελώς άπραγοι».
«Αυτές τις «φανφάρες» τις έχουμε ξαναδεί, όπως και τότε που ήσασταν πρόεδρος στο Βοσυνιώτειο και πως το καταντήσετε. Αφήστε τα αυτά που ξέρατε. Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε, αλλά έχετε καταντήσει αηδία.» πρόσθεσε.

«Θα τα πούμε, θα έρθει η ώρα…» είπε ο Π. Κοσκινάς.

Το θέμα στην συνέχεια τέθηκε σε ψηφοφορία οπού και πέρασε κατά πλειοψηφία με τους Αρτόπουλο, Κοσκινά και Σκορπίδα να ψηφίζουν «παρών».

Δείτε το βίντεο.

Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...