Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΠΔΔ - Απείλησε με παραίτηση ο Καραλής – Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και παραμένει Πρόεδρος!

ΝΠΔΔ - Απείλησε με παραίτηση ο Καραλής – Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και παραμένει Πρόεδρος!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης συνεδρίασε σήμερα στην Τρίπολη και ο Πρόεδρος Θεόδωρος Καραλής, ενόψει της κατάρτισης και της ψήφισης του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ, για το 2016, είπε: «Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, από το Σεπτέμβριο του 2014, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου, ορίστηκαν Πρόεδρος του ΝΠΔΔ.


Εδώ και ενάμισο χρόνο κατέλαβα κάθε προσπάθεια πάντοτε με την αρωγή τη δική σας και παρά τις περιορισμένες μας δυνατότητας, να διοικήσω το ΝΠΔΔ με σοβαρότητα και διαφάνεια.

Στο ΝΠΔΔ υπάγονται οι Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (το Κολυμβητήριο-κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ, γήπεδα τένις-γήπεδο ποδοσφαίρου -στίβος), το Πνευματικό Κέντρο, η Φιλαρμονική, το ΚΑΠΗ το Σκοπευτήριο το Δημοτικό Κοιμητήριο κ.α. (συνολικά 24 πρώην ΝΠΔΔ).

Είναι όλες οι δομές ζωντανοί οργανισμοί και τους αντιμετωπίζουμε με την δέουσα σοβαρότητα και ευαισθησία. Εν όψει της κατάρτισης και της ψήφισης τον Προϋπολογισμού τον 2016 θα ήθελα το Διοικητικό Συμβούλιο να επιβεβαιώσει την Εμπιστοσύνη του στο Πρόσωπο μου με ονομαστική ψηφοφορία διαφορετικά σήμερα θα παραιτηθώ από τη θέση τον Προέδρου και κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.

Στη συνέχεια λαβών το λόγο το μέλος τον Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νίκου είπε: «Ότι Εγώ εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Προέδρου που θεωρώ αξιόλογο άνθρωπο και Θα λυπηθώ αν παραιτηθεί.»

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία όλα τα μέλη τοποθετήθηκαν θετικά για το έργο του Προέδρου και με ονομαστική ψηφοφορία, η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα ότι: «Εκφράζει την εμπιστοσύνη τον στο πρόσωπο τον Προέδρου τον ΝΠΔΔ και τον καλεί να συνεχίσει το έργο τον όπως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει Αποφασίσει».

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους στο Πρόσωπο του και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων του ΝΠΔΔ για το καλό των δομών που ανήκουν σε αυτό και τον Δήμου της Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι Αληγέωργα, Ζαμπαθά, Κούρος και Θεοχάρη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...