Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μισό εκατομμύριο € για να φύγουν 5.500 τόνοι σκουπιδιών από τον «Άγιο Βλάση»

Μισό εκατομμύριο € για να φύγουν 5.500 τόνοι σκουπιδιών από τον «Άγιο Βλάση»
Η οικονομική επιτροπή του δήμου Τρίπολης συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα τη διενέργεια ανοικτού, δημόσιου, διεθνή, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης αυτό της «χαμηλότερης προσφερόμενης τιμής» για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Μεταφορά και διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων», προϋπολογισμού 496.969,20 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%), ώστε να καταστεί δυνατή η απομάκρυνση των απορριμμάτων που βρίσκονται συσσωρευμένοι στην περιοχή ΄΄Τεπέ΄΄ Αγίου Βλασίου Τρίπολης, δεδομένου ότι ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Πελοποννήσου, με Απόφασή του έχει εκχωρήσει αρμοδιότητα προς το Δήμο Τρίπολης για διαχείριση 5.500 τόνων αστικών απορριμμάτων.


Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι Αληγεώργα, Παπαχρόνης, Σμυρνιώτης, Μπένος, Ταλούμης και Τσιαμούλος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η παροχή υπηρεσιών που περιλαμβάνει τη παραλαβή, μεταφορά και διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) και συγκεκριμένα 5.180tn Αστικών Στερεών Αποβλήτων τα οποία θα παραληφθούν από τον ανάδοχο από την περιοχή ΄΄Τεπέ΄΄ στα όρια Σιλίμνας – Τριπόλεως (ευρύτερη περιοχή Αγ. Βλασίου Τριπόλεως) ή από σημεία εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τρίπολης που θα υποδειχθούν από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Τρίπολης.
Η δαπάνη για την υλοποίηση των ως άνω υπηρεσιών και στο σύνολο αυτών θα βαρύνει την υπό Κ.Α. 20.6117.0019 πίστωση του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2016, του Δήμου Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ

Οι προσφορές, υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η παρούσα διακήρυξη, ήτοι μέχρι και την 26η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016 και ώρα 15:00 (καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών), στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει μετά από τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι την 3η του μηνός Μαρτίου του έτους 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00.

Όλη τη διακήρυξη δείτε ΕΔΩ!

2 σχόλια

  • ΑΙΣΧΟΣ
    ΑΙΣΧΟΣ Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ , ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΥΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΠΑΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ 45ΟΟΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηταν που ο Παυλης σπο τον Αυγουστο θα ειχε ετοιμο το Μεγαβουνι!!!!Ακομα στις μελετες ειναι!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...