Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δυναμική συμμετοχή δικηγόρων της Τρίπολης στην πορεία για το ασφαλιστικό στην Αθήνα! (εικόνες)

Δυναμική συμμετοχή δικηγόρων της Τρίπολης στην πορεία για το ασφαλιστικό στην Αθήνα! (εικόνες)
 Δυναμική ήταν η συμμετοχή δικηγόρων της Τρίπολης στη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, που πραγματοποίησαν σήμερα (Πέμπτη 21-1-2016) χιλιάδες επιστήμονες (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί κ.α), αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Στην πρώτη γραμμή, δικηγόροι από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Τρίπολης ζήτησαν να αποσυρθεί το ασφαλιστικό προσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση και οδηγεί όπως τονίζουν, στην οικονομική και επαγγελματική τους εξόντωση. Αμέσως μετά την επίδοση του ψηφίσματος στη Βουλή, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Βασίλης Αλεξανδρής, τόνισε ότι σύσσωμοι οι διαδηλωτές εκφράζουν την σαφή, συνολική και κατηγορηματική αντίθεσή τους στο προσχέδιο της κυβέρνησης.

«Πρόκειται» τόνισε «για απροσχημάτιστη δημοσιονομική πολιτική που παρεμβαίνει σ΄ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο». Ο κ. Αλεξανδρής κάλεσε τη κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο προσχέδιο, το οποίο όπως είπε δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να περάσει και ζήτησε να αρχίσει ένας ανοικτός διάλογος με όλους τους φορείς, από μηδενική βάση. Διαφορετικά, επεσήμανε, οι επιστημονικοί φορείς δηλώνουν παρόντες και θα απαντήσουν με συνέχιση των αγώνων. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...