Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο - Δεν κατάφερε να καταλήξει σε κοινό ψήφισμα για τους αγρότες!

Δημοτικό Συμβούλιο - Δεν κατάφερε να καταλήξει σε κοινό ψήφισμα για τους αγρότες!
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας των αγροτών και στην περιοχή μας και το θέμα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Στο συμβούλιο ήρθε ένα ψήφισμα των Προέδρων και εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, για τους αγρότες, προκειμένου να στηριχθεί ο δίκαιος αγώνας τους.
Επίσης, υπήρξε πρόταση για απόφαση από τη λαϊκή συσπείρωση ότι το δημοτικό συμβούλιο στηρίζει τους αγώνες και τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης των αγροτών. Ο Δημήτρης Νικολάου επέμεινε ότι σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ψηφίσει την πρόταση και να μην πάει στη διακομματική επιτροπή, για επεξεργασία, την επόμενη μέρα.
«Είμαι υπέρμαχος του αγώνα τους και η Κυβέρνηση πρέπει να καθίσει να συνομιλήσει μαζί της» είπε ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής και συμπλήρωσε ότι προσωπικά δεν συμφωνεί στο σύνολο των αιτημάτων που περιλαμβάνει το κείμενο. «Η διακομματική να κάτσει να βγάλει ένα ψήφισμα που θα αντανακλά στις θέσεις όλου του δημοτικού συμβουλίου. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα» είπε.
Ο Δ. Νικολάου είπε ότι τα αιτήματα είναι του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Αρκαδίας. «Να μαζεύτουμε αύριο ως τι; Ως αγρότες; Για να αποφασίσουμε, τι;».
Η πρόταση του Νικολάου απορρίφθηκε για συζήτηση, ενώ συζητήθηκε η πρόταση των Προέδρων της Αυτοδιοίκησης.
Τελικά, η απόφαση θα ληφθεί την Τρίτη, στη διακομματική, στις 11.00 το πρωί. Στη διακομματική δεν θα συμμετέχουν οι παρατάξεις Νικολάου και Γιαννούλη, που ζήτησαν απόφαση σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Με τη διακομματική διαφώνησε και η παράταξη Σμυρνιώτη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...