Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μουσικός επιμελητής για τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης

Μουσικός επιμελητής για τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης
Ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης προβλέπει ότι για την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών της Φιλαρμονικής θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος μεταξύ των μελών της φιλαρμονικής για την επιλογή ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής, ο Επιμελητής είναι μουσικός που επιλέγεται κατόπιν πρόσκλησης από τη διοίκηση και έχει όλες τις υποχρεώσεις του ΜΟΥΣΙΚΟΥ. Υποστηρίζει όλα τα μέλη της φιλαρμονικής στο καλλιτεχνικό τους έργο.

Μεριμνά για τη αποτελεσματική εκτέλεση των οδηγιών του ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΥ. Είναι υπεύθυνος για την αρχειοθέτηση του εκτελεσθέντος ρεπερτορίου, την τήρηση αρχείου μουσικών έργων, την οργάνωση βιβλιοθήκης και την τήρηση δημοσιεύσεων που αφορούν τη φιλαρμονική. Διαμορφώνει τους χώρους των προβών, ατομικής μελέτης και των λοιπών βοηθητικών χώρων που στεγάζεται η φιλαρμονική.

Είναι υπεύθυνος για την ασφαλή μεταφορά του υλικού της φιλαρμονικής (μουσικά όργανα, αναλογία, καρέκλες, παρτιτούρες κλπ.)όταν αυτό απαιτείται για τις δημόσιες εμφανίσεις του συνόλου. Με εντολή του Προϊσταμένου του τμήματος αναλαμβάνει την επικοινωνία και τη συνεννόηση με εξωτερικούς συνεργάτες αναφορικά με τη λειτουργία της φιλαρμονικής και τις παραγωγές της, τηρεί το παρουσιολόγιο και ενημερώνει τον Προϊστάμενο σχετικά με τη λειτουργία της Φιλαρμονικής.

Για τα καθήκοντα του Μουσικού Επιμελητή δεν προβλέπεται πλέον αμοιβή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...