Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωνάζουν οι ασφαλιστές για τις αναθέσεις του Δήμου … εκτός Αρκαδίας!

Φωνάζουν οι ασφαλιστές για τις αναθέσεις του Δήμου … εκτός Αρκαδίας!
Με αφορμή μία ανάθεση της ΔΕΥΑΤ σε ασφαλιστική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά, ο Σύλλογος Ασφαλσιτικών Διαμεσολαβητών Αρκαδίας έστειλε έγγραφο προς τον Δήμο και εκφράζει τα παράπονά της.
Το θέμα ανέδειξε ο Νίκος Τσιαμούλος ο οποίο διάβασε την επιστολή που αναφέρει μεταξύ άλων ότι είναι «αντιδεοντολογικό και ανήθικο η ανάθεση σε συνάδελφο εκτός Αρκαδίας και συγκεκριμένα στον Πειραιά. Αδικεί τον κλάδο μας. Καταλύει την αρχή των ίσων ευκαιριών.
Εδώ και πολλά χρόνια ακολουθείται από το δήμο Τρίπολης η διαδικασία των απευθείας αναθέσεων.
Θέλουμε ίσες ευκαιρίες, είμαστε όλοι δημότες αυτού του δήμου και εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας.
Γιατί να δίδονται εκτός Αρκαδίας και να μην έχουμε όλοι μας την ίδια πληροφόρηση και ενημέρωση; Δημιουργούν υποψίες. Είναι εμφανής αδικία, είναι προκλητικό καθεστώς των απευθείας αναθέσεων.
Παρακαλούμε να ακυρώσετε τη συγκεκριμένη απόφαση και να μην ληφθούν πάλι τέτοιες αποφάσεις και να συνεργαστούμε μαζί σας προς το συμφέρον του δήμου και των δημοτών».
Η απάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή ήταν: «Τίποτα δεν γίνεται κρυφά. Όλα αναρτώνται στο διαδίκτυο. Ήταν πάνω από 7-8 προσφορές και ήταν από την Τρίπολη για το δήμο. Και είχαμε οικονομία στα ασφάλιστρα.
Τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβάλι και είναι λάθος.
Για τη ΔΕΥΑΤ είχε ανακοινωθεί. Αν δεν το είδαν είναι μια άλλη ιστορία. Θα παρακαλέσω ο Σύλλογος να μας στείλει όλα τα μέλη του στην Αρκαδία και θα πηγαίνει εμαιλ ή φαξ σε όλες τις εταιρίες για μελλοντικούς διαγωνισμούς.»

3 σχόλια

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.ΑΛΛΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

  • ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ...ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ..... ΘΕΛΕΤΕ ... ΠΗΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ;;;;;;

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...