Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απάντηση Παυλή για απευθείας αναθέσεις και εργολαβίες στη ΔΕΥΑΤ

Απάντηση Παυλή για απευθείας αναθέσεις και εργολαβίες στη ΔΕΥΑΤ
«Υπάρχουν έργα που χρειάζονται μεγάλη εμπειρία, για να γίνουν σωστά οι μελέτες τους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να επιλέγονται επιχειρήσεις που έχουν έδρα σε άλλες περιοχές.
Η ΔΕΥΑΤ καλείται, να επιλέξει την πιο συμφέρουσα προσφορά, ακόμα και αν αυτή δεν προέρχεται από επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο Δήμο Τρίπολης ή ακόμα και ευρύτερα στο νομό Αρκαδίας».
Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου και υστέρα από ερώτηση για τις εργολαβίες της ΔΕΥΑΤ που έχουν δοθεί κατά καιρούς τόσο με διαγωνισμούς όσο και με απευθείας αναθέσεις σε επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται εκτός Αρκαδίας.
Στον 1,5 τελευταίο χρόνο που βρίσκεται ο ίδιος στην διοίκηση, όπως είπε, η διασπορά των έργων σε διαφορετικούς επιχειρηματίες είναι πολύ μεγαλύτερη από την διασπορά που είχε γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή τα 3,5 χρονιά διοίκησης της.
«Θα σάς αναφέρω ενδεικτικά πως επί της προηγούμενης δημαρχίας είχαν κοπεί σε συγκεκριμένο εργολάβο 167 τιμολόγια» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, όσον αφορά, τις προσφορές από ντόπιους και μη επιχειρηματίες ξεκαθάρισε πως επιλέγεται πάντα η πιο συμφέρουσα για την ΔΕΥΑΤ.
«Κανείς δεν μπορεί, να μάς κατηγορήσει γι΄αυτό.
Αν όμως μια προσφορά ντόπιου επιχειρηματία έχει πολύ μικρή διαφορά από αυτή ενός επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται σε άλλη περιοχή τότε φυσικά και θα στηρίξουμε τον ντόπιο» πρόσθεσε.
Για να πει στη συνέχεια ότι «υπάρχουν προμήθειες οι οποίες είναι απαραίτητες για τα έργα ύδρευσης, οι οποίες δεν υπάρχουν στην περιοχή».
Τέλος, κλείνοντας, κάλεσε όσους πολίτες κάνουν τις καταγγελίες να τις κάνουν στον ίδιο και όλοι μαζί να εξακριβώσουν τι συμβαίνει.
«Να είναι πιο προσεκτικοί και να κάνουν έρευνα προτού μιλήσουν» είπε χαρακτηριστικά.
Μ.Σ.

5 σχόλια

  • Ανδρέας
    Ανδρέας Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε (ανώνυμε) ειναι πολλοί αυτή που ξέρω πως ειναι στα πρόθυρα παρατήσεις.....κατι ζευγάρια που το έχουν δει σπίτι τους την δημαρχια αλλα και καλά κάνουν γιατι τους έχουν δώσει το θάρρος να τα κάνουν....

  • Λαμογ
    Λαμογ Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι ασκεπής τύποι κάνουν κουμάντο στην Δημαρχία Ανδρεα μου.

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτα απο όλους εσένα Ανδρέα!

  • Ανδρέας
    Ανδρέας Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλοι το κανουν το κουμάντο στην δημαρχία Δημητράκη....κάπου άκουσα ότι θα πέσουν πολλές διαγραφές απο την παράταξη σου αληθευει;;;;;;;;;;;;;;

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΡΕ ΠΑΥΛΗ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...