Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

40 χρόνια «ζωής» για το «Τουριστικό Περίπτερο» του Αγιώργη!

40 χρόνια «ζωής» για το «Τουριστικό Περίπτερο» του Αγιώργη!
Πριν από ακριβώς 40 χρόνια, ο Σταμάτης Αδαμόπουλος, δημιούργησε το «Τουριστικό Περίπτερο» του Άλσους Αγίου Γεωργίου. Ένα μαγαζί με μεγάλη ιστορία που έχει συνδέσει το όνομά του, με την πόλη της Τρίπολης. Μία επιχείρηση επιτυχημένη που συνεχίζει την πορεία της, ανανεωμένη και σύγχρονη, όπως προστάζουν οι καιροί.
Ο Σταμάτης Αδαμόπουλος, με ανάρτησή του, θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους και εκείνους που τίμησαν το μαγαζί του, ως πελάτες, όλα αυτά τα χρόνια, το προσωπικό του και πρωτίστως την οικογένειά του.
Διαβάστε: «Σαν σήμερα πριν 40 χρόνια στις 10 Απριλίου 1976 κάναμε εγκαίνια στο μαγαζί μας.
Παραλαμβάνοντας ένα υπέροχο αλλά εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια κτίριο μισοερειπωμένο και σχεδόν ετοιμόρροπο και κόντρα στα προγνωστικά αλλά και στις παραινέσεις τότε των συγγενών και φίλων καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας και να ακολουθήσουμε μια ανοδική επαγγελματικά πορεία που ούτε καν φανταζόμαστε ότι θα είχε αυτή την διάρκεια.
Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την απέραντη στήριξη και βοήθεια αλλά και να ζητήσω συγγνώμη κυρίως από τα παιδιά μου για όσα τους στέρησα λόγω της φύσης της δουλειάς.
Θέλω ακόμη να ζητήσω συγγνώμη απ όσους πίκρανα και δυσαρέστησα πιστεύω άθελά μου αυτά τα χρόνια.
Όμως πρέπει να εκφράσω την βαθειά ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες στις εκατοντάδες προσωπικό που τόσα χρόνια συνεργαστήκαμε και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με άψογο και αρμονικό τρόπο.
Ακόμη στους άπειρους πελάτες μας που στη δική μας φιλοσοφία ήταν και παραμένουν πρώτα φίλοι.
Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατον ακόμη και να τους αντικρύσω.
Σε όλους ένα μπορώ να υποσχεθώ. Όσο αντέχω σωματικά και πνευματικά να κάνω αυτά που κάνω θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και ανανέωση των προσφερομένων υπηρεσιών.
ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ........ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...