Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού περιπτέρου στο πάρκο της Παλαιάς Δεξαμενής

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού περιπτέρου στο πάρκο της Παλαιάς Δεξαμενής

Ο Δήμαρχος Τρίπολης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία, για εκμίσθωση ενός καταστήματος (δημοτικό περίπτερο πάρκου Παλαιάς Δεξαμενής), στη Δ.Κ. Τρίπολης, το οποίο θα χρησιμεύσει ως αναψυκτήριο - εστιατόριο και θα λειτουργεί με τις προϋποθέσεις της Β' κατηγορίας.

Η δημοπρασία θα είναι φανερή πλειοδοτική και θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Τρίπολης, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (1ος όροφος, αίθουσα συσκέψεων), την 17η του μήνα Μαΐου, του έτους 2016, ημέρα Τρίτη, ενώπιον της κατά Νόμο αρμόδιας επιτροπής.

Ώρα έναρξης αποδοχής προσφορών: 11.00 π.μ.

Ώρα λήξης αποδοχής προσφορών: 12.00 το μεσημέρι

Στην περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άκαρπη για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί μετά από δύο εβδομάδες από την αρχική δημοπρασία, την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει:

α) να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και έτσι θα καταστεί αλληλεγγύως και εις ολόκληρον υπεύθυνος μαζί με αυτόν, για την πλήρωση των όρων της σύμβασης,

β) να καταθέσει και εγγύηση συμμετοχής (γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή Τραπέζης), που θα ανέρχεται στο ποσό των 1.800,00€ και θα απευθύνεται στο Δήμο Τρίπολης «για συμμετοχή στη δημοπρασία εκμίσθωσης ενός καταστήματος (δημοτικό περίπτερο πάρκου Παλαιάς Δεξαμενής), στη Δ.Κ. Τρίπολης, το οποίο θα χρησιμεύσει ως αναψυκτήριο - εστιατόριο και θα λειτουργεί με τις προϋποθέσεις της Β' κατηγορίας.».

γ) πρέπει να προσκομίσει ενημερότητα περί μη οφειλής στο Δήμο Τρίπολης, στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.), καθώς και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης, (4ο ς όροφος), τηλ.: 2713-600460.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...