Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήταν ή όχι επιτυχημένος ο φετινός εορτασμός του Πάσχα στην Τρίπολη;

Ήταν ή όχι επιτυχημένος ο φετινός εορτασμός του Πάσχα στην Τρίπολη;


Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα στην Τρίπολη και το κατά πόσο ήταν επιτυχημένες ή όχι, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Κώστας Τζιούμης ανάφερε ότι «οι εκδηλώσεις του Πάσχα μαζί με τις εκδηλώσεις της Άλωσης θεωρούνται οι κορυφαίες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο δήμος Τρίπολης. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η συμμετοχή ήταν ελάχιστη και ο κόσμος που ήρθε ήταν ο λιγότερος των τελευταίων χρόνων. Δεν υπήρχε οργάνωση. Πρέπει άμεσα να ξεκινήσει μία σοβαρή συζήτηση μαζί με διαβούλευση με φορείς, για να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις, ώστε να αποκτήσει ξανά το Πάσχα της Τρίπολης την αίγλη που είχε παλαιότερα.»

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Σπύρος Βρέντας είπε πως θεωρεί επιτυχημένες τις εκδηλώσεις του Πάσχα, αναφέροντας ότι υπήρχε πάρα πολύ κόσμο στην πόλη, από την Μεγάλη Πέμπτη ως και την Κυριακή του Πάσχα. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στον κόσμο που γέμισε την κεντρική πλατεία στην περιφορά των Επιταφίων, ενώ υπογράμμισε ότι ο περισσότερος κόσμος που πήγε την Κυριακή στην Πλατεία Άρεως ήταν επισκέπτες που είχαν έρθει εδώ για τις εκδηλώσεις. Στη συνέχεια είπε ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων από την Μεγάλη Τρίτη ήταν υπέρ ικανοποιητική» και επεσήμανε ότι περιμένει προτάσεις για τον επόμενο εορτασμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...