Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις στην Τρίπολη! (vd)

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις στην Τρίπολη! (vd)
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, φορείς της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον δήμο Τρίπολης, πραγματοποιώντας μια σειρά δράσεων την Κυριακή 5 και την Δεύτερα 6 Ιουνίου.
Εκτός από την Πλατεία Άρεως, που θα γίνει ενημέρωση για την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, θα καθαριστούν πλατείες, άλση και περιοχές γύρω από την Τρίπολη.
Για τον λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας, κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει ο Αντιδήμαρχος, Ηλίας Τότσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Τάκης Παρασκευόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, Γιώργος Βλάσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ενεργών Πολιτών, Γιώργος Μούτσιος, από τον ΕΟΣ ο Στέφανος Γκουτζιούλης και από τον ΣΑΟΟ ο Δημήτρης Καραμήντζος.
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Εκτός από τους παρευρισκόμενους φορείς στην συνέντευξη, υπάρχει μια σειρά ακόμα από άλλους που συμμετέχουν όπως το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης, ο ΟΕΒΑ, ο ΣΕΒΙΠΕΤ, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και η Μαντινειακή Συμπολιτεία.
Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...