Πρόσφυγες - Εξετάζεται παλιό εργοστάσιο εντός της Τρίπολης;

Εν αναμονή της απόφασης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για το χώρο που θα εγκατασταθούν 500-600 πρόσφυγες και μετανάστες, βρίσκεται η Τρίπολη.
Οι αντιδράσεις φαίνεται να απομακρύνουν τη λύση της Βιομηχανικής, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έχει εγκαταλειφθεί, αφού αν δεν βρεθεί νέος κατάλληλος χώρος, τότε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα στραφεί ξανά προς τη ΒΙΠΕ.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ, στο Δήμο Τρίπολης κατατέθηκαν 7-8 προτάσεις για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, χωρίς πάντως να αναφέρει ποιοι χώροι είναι αυτοί.
Από τη στιγμή που έγιναν προτάσεις για δημόσιους χώρους, άρχισαν να «φουντώνουν» τα σενάρια και οι συζητήσεις περί Ψυχιατρείου και περί 11ου Στρατοπέδου.
Αναγνώστρια έστειλε στο «Καλημέρα Αρκαδία» μήνυμα σύμφωνα με το οποίο «σήμερα το πρωί ο στρατός μετρούσε παλιό εργοστάσιο» εντός της Τρίπολης!
Άραγε, αυτό ισχύει; Εξετάστηκαν ιδιωτικοί χώροι εντός της πόλης; Κι αν ναι, ποιοι; Αυτό οφείλει να το διευκρινίσει ο Δήμος Τρίπολης που γνωρίζει τις προτάσεις που έγιναν και τις διαβίβασε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.