Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο "Κουρέας της Σεβίλλης" ενθουσίασε τους μικρούς φίλους της Τρίπολης! (vd)

Ο "Κουρέας της Σεβίλλης" ενθουσίασε τους μικρούς φίλους της Τρίπολης! (vd)
Η Κάρμεν Ρουγγέρη, με τον θίασό της, παρουσίασε την Τρίτη 12 Ιουλίου στο θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου την κωμωδία «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», που παίχτηκε τον χειμώνα, με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στο Θέατρο Κιβωτός και αγαπήθηκε, από μικρούς και μεγάλους.
Υπέροχα σκηνικά και κουστούμια και μια παράσταση υψηλού επίπεδου κέρδισαν το χειροκρότημα.
Το έργο διασκευασμένο με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, κρατάει τα πιο μελωδικά μέρη της όπερας και μετατρέπει τις άριες και τα φωνητικά σύνολα, σε τραγούδια, δημιουργώντας μια όμορφη μουσική θεατρική εικόνα.
Όλα αυτά ενώνονται μεταξύ τους με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους, σκηνικά που χορεύουν και πολύχρωμα κοστούμια -με άρωμα εποχής-, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
Η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν στην παράσταση και παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο.
Μ.Σ.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Σκηνικά-Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας, Διασκευή-Ενορχήστρωση: Αμβρόσιος Βλαχόπουλος, Ρεντόνα Κόλα, Στίχοι & επιλογή μελωδιών: Ανδρέας Κουλουμπής, Διδασκαλία Τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής, Μίνα Δελαπόρτα, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Γεωργάκη, Βοηθός Ενδυματολόγου: Έρρικα Αλαμάνου, Υπεύθυνη Γραφείου Παραγωγής: Κατερίνα Μπανασάκη, Ζωγραφική Σκηνικών: Γιάννης Σπανόπουλος, Ελπίδα Γαδ, Artwork: Λουκάς Μελάς

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ):
Βαρθαλίτης Αντώνης, Γεωργάκη Κατερίνα, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Παπαδάκης Αντώνης, Σταυρακούδης Νίκος, Τσίτσου Παναγιώτα, Φαρμάκης Νεκτάριος, Χονδρογιάννης Άγγελος

* Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, με CD που περιέχει όλη την παράσταση, την μουσική και τα τραγούδια. Η αφήγηση είναι της Κάρμεν Ρουγγέρη και η εικονογράφηση της Χριστίνας Κουλουμπή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...