Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέγκυ Ζήνα: «Τραγουδώ σε μια πόλη γεμάτη αναμνήσεις για τον Μίκη Θεοδωράκη» (vd)

Πέγκυ Ζήνα: «Τραγουδώ σε μια πόλη γεμάτη αναμνήσεις για τον Μίκη Θεοδωράκη» (vd)
Λίγα λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή η οποία είχε στηθεί μπροστά από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, στην πλατεία Άρεως, η πάντα χαμογελαστή και αγαπημένη τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, μίλησε για τη συναυλία της, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, αλλά και την συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη.
Χαρακτήρισε τη συνεργασία αυτή ως την μεγαλύτερη τιμή που της έχει γίνει, στην μέχρι τώρα πορεία της, προσθέτοντας πως αποτελεί και την επισφράγιση της καριέρα της.
«Καλούμαι να τραγουδήσω στην Τρίπολη, μια πόλη γεμάτη συγκινητικές αναμνήσεις του Μίκη Θεοδωράκη, του πατέρα του Ελληνικού τραγουδιού και ελπίζω να είναι μια αξέχαστη βραδιά» είπε βαθιά συγκινημένη.
Μιλώντας για τη σχέση της με τον Μίκη είπε πως ήταν πολύ ζέστη και την καλοδέχτηκε από την πρώτη στιγμή αλλά όταν την άκουσε στα λαϊκά του τραγούδια, την πήρε αγκαλιά χαρίζοντας της τα εξής λόγια: «Μπράβο, τα σκίζεις»!
Τέλος, μίλησε για τα αγαπημένα τραγούδια του, που την γεμίζουν συναισθήματα όπως «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», το «Βρέχει στην φτωχογειτονιά μου», το «Φεγγάρι μάγια μου κανες» και αλλά.
«Είναι τραγούδια που θα τα τραγουδά η κόρη μου, η κόρη της κόρης μου και η εγγονή της κόρης της κόρης μου» είπε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...