Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης κατά Παυλή για Πολιτιστική Πρωτεύουσα, πανηγύρι, σκουπίδια και Δημαρχείο! (vd)

Σμυρνιώτης κατά Παυλή για Πολιτιστική Πρωτεύουσα, πανηγύρι, σκουπίδια και Δημαρχείο! (vd)
Κριτική στη δημοτική αρχή έκανε ο Γιάννης Σμυρνιώτης με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο πρώην Δήμαρχος είπε ότι δεν απαντώνται τα ερωτήματα που θέτει η παράταξη του στο δημοτικό συμβούλιο.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ - Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον κ. Παυλή ότι αν και είχε δεσμευτεί δεν έχει φέρει απολογισμό για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα. «Δεν μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο να αποδέχεται κάποιες χορηγίες και να μην ξέρει που πηγαίνουν και να μοιράζονται κατά το δοκούν. Αν είναι όλα σαν αυτό το βίντεο που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής, νομίζω ότι έχει γίνει όχι μόνο διασπάθιση, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Καλώ να φέρει ό,τι χαρτιά έχει. Έχουν γίνει σοβαρά λάθη με αποτέλεσμα η Τρίπολη να χάσει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.
ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ – «Αφού παρουσιάστηκε ένας φάκελος με 40 έγγραφα, καταλήξαμε στο περυσινό. Δυστυχώς είχαμε τα μηνύματα από πέρυσι που πραξικοπηματικά διπλασιάστηκαν ή τριπλασιάστηκαν τα τέλη, και τελικά μας είπαν 40.000 ευρώ. Εμείς με χαμηλότερα τέλη, εισπράτταμε σχεδόν τα ίδια λεφτά. Κάτι σημαίνει αυτό. Τι έγιναν τα χρήματα. Μάλιστα εμείς με τα χρήματα που εισπράτταμε, είχαμε συμφωνήσει με τον Τεγεατικό να γίνει ένα δεύτερο γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.
ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ – «Ο Δήμος Τρίπολης δεν έχει έρθει τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων. Θα έρθει αυτό ποτέ; Με τι εργολαβία και με τι σύμβαση ανοίγει δρόμους μέσα στο δάσος στον Άγιο Βλάση; Είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιεί ακόμα τον Άγιο Βλάση, διότι αν προκληθεί πυρκαγιά, θα έχει ευθύνη.»
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – «Ας φτιάξει ο κ. Παυλής το παλιό Δημαρχείο που δεν έχει μπει ούτε πρόκα και στο πλαίσιο της αναθεώρησης ρου ΓΠΣ, να συζητήσουμε ό,τι θέλει. Το αν πετάει πυροτεχνήματα, είναι αστείο τέτοια εποχή».
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ – «Το 2015 κανένας από τους εκμισθωτές για τα πάρκινγκ, δεν πήρε ούτε ένα ευρώ και δεν ξέρω αν μπορέσει να πάρει και το 2016. Αυτό που ζητά σήμερα ο πολίτης είναι μία στοιχειώδης αξιοπιστία από αυτούς που τους έχουν αναθέσει τις τύχες του δήμου.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...