Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Τρίπολη υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Μίμη Πλέσσα! (vd)

Η Τρίπολη υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Μίμη Πλέσσα! (vd)
Τη σημαντικότερη και πιο λαμπρή της στιγμή έζησε την Πέμπτη, 4 Αυγούστου, το Φεστιβάλ Τρίπολης, με την τιμητική εμφάνιση του θρύλου της Ελληνικής μουσικής, Μίμη Πλέσσα ,στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου.
Ο πολυβραβευμένος και διακεκριμένος Μίμης Πλέσσας είναι ο δημιουργός που έδωσε με τις συνθέσεις του ζωντάνια και πάθος στα θρυλικά έγχρωμα μιούζικαλ (και όχι μόνο) του κλασικού Ελληνικού κινηματογράφου.
Είναι οι μελωδίες που συνοδεύουν ακόμη και τις νέες γενιές, είναι ο δρόμος τους, ο ιστορικός «Δρόμος», ο εμπορικότερος δίσκος της Ελληνικής δισκογραφίας.
Είναι ο εμπνευστής μισής χιλιάδας τραγουδιών, όπου πάρα πολλά από αυτά έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο χθες, στη μνήμη, στην ιστορία και παραμένουν διαχρονικά.
Ο κόσμος της Τρίπολης καταχειροκρότησε τον μεγάλο αυτόν δημιουργό κι αυτός ως αντάλλαγμα τους χάρισε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Τραγούδια που δεν έχουν εποχή»
Το τραγούδι αυτό είναι ένα «διαφορετικό ραπ», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, με στίχους από αγαπημένα και αξέχαστα δικά του τραγούδια να ενώνονται σαν πάζλ.
Στην ερμηνεία ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ το τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε στο νέο τους κοινό album με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών αλλά και τριών ολοκαίνουργων.
Η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» κατέγραψε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή και σάς την παρουσιάζει.
Δείτε εικόνες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...