Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Star Channel ήρθε στην Τρίπολη και έκανε ρεπορτάζ για τον … κρυμμένο θησαυρό! (vd)

Το Star Channel ήρθε στην Τρίπολη και έκανε ρεπορτάζ για τον … κρυμμένο θησαυρό! (vd)
Μετά το … σούσουρο που προκλήθηκε, σε όλη την Ελλάδα, για τον περιβόητο θησαυρό, το Star Channel ήρθε στην Τρίπολη και έκανε επί τόπου ρεπορτάζ για το θέμα αυτό!
«Αναστατώνει και διχάζει την Τρίπολη η φημολογία για ύπαρξη θησαυρού» είπε η Μάρα Ζαχαρέα.
Ο ρεπόρτερ Γιάννης Ευσταθίου έφτασε το μεσημέρι στην Τρίπολη, πήγε στο πάρκο της Πλατείας Άρεως και προσπάθησε να βρει απαντήσεις στην ξεχωριστή αυτή υπόθεση!
Πρώτη στο ρεπορτάζ του Star μίλησε η ιδιοκτήτρια του Καλημέρα Αρκαδία» Έλλη Αρτοπούλου η οποία είπε ότι ο συγκεκριμένο χώρος έχει μεγάλη ιστορία και ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μπορεί να έχει κρυφτεί ένας θησαυρός από την περίοδο της Τουρκοκρατίας.14686092 1283946834982814 652146 n
«Εμείς κάνουμε το Σταυρό μας και λέμε μακάρι να υπάρχει γιατί θα είναι για το καλό της πόλης» είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος.
Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Παρασκευάς Νίκου ονόμασε «Ιντιάνα Τζόουνς» τον Δήμαρχο που ψάχνει όπως είπε για θησαυρό, ενώ υπάρχουν πολλά προβλήματα στην πόλη.
«Για τα επόμενα δύο έτη, κανείς δεν μπορεί να κάνει αίτηση εκτός από τον άνθρωπο που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο που εμείς είμαστε αντίθετοι» είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος.
Δείτε το βίντεο από το Star Channel!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...