Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Μαθητές έπαιξαν και έμαθαν για την ανακύκλωση ... σ' ένα διαφορετικό "Λούνα Πάρκ"! (vd)

Τρίπολη - Μαθητές έπαιξαν και έμαθαν για την ανακύκλωση ... σ' ένα διαφορετικό "Λούνα Πάρκ"! (vd)
Ένα διαφορετικό Λούνα Παρκ εγκαταστάθηκε την Παρασκευή, στην Πλατεία Άρεως! Πρόκειται για ένα χώρο που μέσα από το παιχνίδι μικροί δημότες της Τρίπολης έπαιξαν παιχνίδια και έμαθαν για την ανακύκλωση και το πόσο σημαντική είναι για το περιβάλλον και την πόλη μας.
Μία δράση που ήρθε στην Τρίπολη μετά από συνεργασία του Δήμου, της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και του ΣΚΑΙ.
«Τον τελευταίο χρόνο, υπάρχει ορατή βελτίωση πάνω από 20%, σε συνεργασία με τον Δήμο» είπε ο κ. Παπασωτηρίου από την ΕΕΑΑ, ενώ ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής ευχαρίστησε την ΕΕΑΑ και τον ΣΚΑΙ για την προβολή αυτής της δράσης και τόνισε ότι στόχος είναι η αύξηση της ανακύκλωσης, διότι αυτό επιστρέφει σε όφελος του πολίτη. «Δεν σταματάμε εδώ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις ,για να σώσουμε το στίγμα μας ότι αν ανακυκλώνουμε σωστά, να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων και παράλληλα θα υπάρχει μικρότερο κόστος για τον πολίτη.» είπε.
Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Τότσης, είπε ότι «μέσα από ένα παιχνίδι, περνά το μήνυμα στα παιδάκια για την ανακύκλωση. Στη δράση πέρασαν περίπου 400 παιδιά. Η πόλη είναι καθαρή, αλλά στην ανακύκλωση πρέπει να γίνουν κι άλλα βήματα».

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...