Τρίπολη - Προχωρά η διάνοιξη του δρόμου που θα ενώσει την Μεταμόρφωση με την Αστυνομία!

7 σχόλια
-
ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΩΣ 21.ΟΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
-
Ο Δήμος Τρίπολης θέλοντας να προσπελαστούν τα προβλήματα που καθημερινά συναντούν οι φοιτητές της πόλης μας, κυρίως ως προς την πρόσβασή τους στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, προχώρησε στην τοποθέτηση στάσης αναμονής επιβατών με στέγαστρο για την αστική συγκοινωνία, πλησίον του κτιρίου Οικονομικών Επιστημών.
Η δημιουργία στάσης αναμονής, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ανάπτυξης των υποδομών της πανεπιστημιακής κοινότητας και βάση αιτημάτων των ίδιων των φοιτητών, που είχαν τεθεί σε προηγούμενη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια και πρέπει να επιλυθούν.
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ! -
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ; EΧΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ !!!
ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ;;;
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ! -
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ? ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!
-
Το δρόμο στο πανεπιστήμιο δε μπορούν να τον φτιαξουν,που περνάνε τόσα παιδιά και φοιτητές. Παρταλια........!!!!!! όχι 3 13 μνημόνια θέλουμε...... .
-
Γιατί δεν έχει δρόμο; δεν πάτε καλά μου φαίνεται.
-
Παυλής- ο Δήμαρχος των μεγάλων έργων. Θα μείνει στην ιστορία........γι' άλλο λόγο φυσικά.