Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ικανοποίηση Σκορπίδα για το σχεδιασμό διάνοιξης του δρόμου που θα ενώσει τη Μεταμόρφωση με την Αστυνομία

Ικανοποίηση Σκορπίδα για το σχεδιασμό διάνοιξης του δρόμου που θα ενώσει τη Μεταμόρφωση με την Αστυνομία
Την τοποθέτηση του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Παναγιώτη Σκορπίδα σχετικά με το θέμα που πρόεκυψε για την διάνοιξη δρόμου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης φιλοξενεί σήμερα το «Καλημέρα Αρκαδία».
“Πιστεύω ότι γίνεται μια προσπάθεια από την δημοτική αρχή με στόχο την βελτίωση αλλά και την ανάδειξη μιας μεγάλης γειτονιάς η οποία τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλειφθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές παρόλο που υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι σαν δημοτική αρχή καταφέραμε ήδη και κάναμε ένα μεγάλο και αλλά και ουσιαστικό έργο δηλαδή την διάνοιξη χαντακιού πλησίον σιδηροδρομικής γραμμής ΟΣΕ το οποίο είναι μια από τις αιτίες για τις πλημμύρες που συμβαίνουν στην περιοχή μας εδώ και πολλά χρόνια.
Όσον αφόρα την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Κυρίου Βοσνου σχετικά με την διάνοιξη του δρόμου της μεταμόρφωσης θεωρώ ότι είναι επίσης ένα πολύ σοβαρό έργο και δεν θα πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Έχουμε ήδη κάνει ένα πλάνο για την υλοποίηση κάποιων έργων ακόμα τα οποία θα βοηθήσουν ουσιαστικά την περιοχή και εν γένει την πόλη μας.
Τέλος θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από πλευράς του Δήμου με το θέμα του νεκροταφείου της Μεταμόρφωσης και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα λυθεί και αυτό το χρόνιο αίτημα των συμπολιτών μας έτσι ώστε να δοθεί μια λύση και να γίνει ένας όμορφος και προσιτός χώρος στον οποίο βέβαια θα υπάρχουν κάποια συγκριμένα μνημεία τα οποία έχουν ιδιαίτερη αρχαιολογική σημασία.”

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως το σχέδιο πόλης σε εκείνο το σημείο προβλέπει πεζόδρομο; έτσι λέω μήπως......... μαζευτείτε ! σας βλέπουν...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...