Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος για ελεγχόμενη - "Ποιος ευθύνεται για τις 400.000 € που έχασε ο δήμος;"

Τσιαμούλος για ελεγχόμενη - "Ποιος ευθύνεται για τις 400.000 € που έχασε ο δήμος;"
Κριτική στη δημοτική αρχή της Τρίπολης για απώλεια εσόδων από την μη εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης άσκησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος στο δημοτικό συμβούλιο.
«Δύο χρόνια δεν εισπράξαμε ανταποδοτικά για τα πάρκινγκ. Κακώς δεν ξεκαθαρίστηκε εξαρχής ποια μπορούμε να ανανεώσουμε και ποια όχι. Είναι σε δικαστική διαδικασία ένας ενδιαφερόμενος και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι που λέτε ότι θέλετε να τους καλέσετε. Έχετε αποτύχει σε αυτό το θέμα. Ποιος ευθύνεται για τις 400.000 που έχασε ο δήμος. Να λογοδοτήσει ο Δήμαρχος».
Με το ποσό των 400.000 ευρώ διαφώνησε ο Δήμαρχος, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντιπαράθεση με τον κ. Τσιαμούλο και να σηκωθούν οι τόνοι. Ο κ. Παυλής είπε ότι το ποσό είναι αυθαίρετο, αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, αυτά τα χρήματα – τόνισε- έμειναν στις τσέπες των δημοτών και κατ΄ επέκταση έπεσαν στην πόλη. 

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι ρωτάς κύριε; ευθύνη φέρει αυτός που κατάργησε με απόφασή του την ελεγχόμενη στάθμευση στη Τρίπολη. Ελεγχόμενη στάθμευση όμως χωρίς Αστυνόμευση δεν μπορεί να υπάρξει. Ποιος κατάργησε και την Δημοτική Αστυνομία, στην Ελλάδα,θυμόσαστε; (Κούλη τον λένε;)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...