Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: "Τα χρήματα από την ελεγχόμενη είναι στις τσέπες των πολιτών και έχουν πέσει στην πόλη"!

Παυλής: "Τα χρήματα από την ελεγχόμενη είναι στις τσέπες των πολιτών και έχουν πέσει στην πόλη"!
Ο ισχυρισμός του Νίκου Τσιαμούλου ότι ο Δήμος έχει απώλεια εσόδων 400.000 ευρώ από τη μη εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Δημάρχου, Δημήτρη Παυλή, στο δημοτικό συμβούλιο.
«Τα περί 400.000 είναι δικό σας συμπέρασμα» είπε ο Δήμαρχος προς τον Ν. Τσιαμούλο και προσέθεσε ... «Δεν εισπράχτηκαν τόσα χρήματα, όσα λέτε. Όταν αποφασίσαμε να μισθώσουμε παρκινγκ για να διευκολύνουμε τους πολίτες, ο στόχος ήτα να φτιάξουμε την ελεγχόμενη για να εφαρμοστεί και να εισπραχθούν τα χρήματα. Ακόμα κι αν δεχτώ ότι είναι 400.000, αυτά τα χρήματα είναι στις τσέπες των πολιτών αφού έπεσαν μέσα στην πόλη, με τους δημότες να εξυπηρετούνται από τα δωρεάν πάρκινγκ. Δεν θα δεχθώ την οποιαδήποτε μομφή ότι χάθηκαν 400. 000 διότι αυτά τα χρήματα ήταν προς όφελος των δημοτών και έπεσαν στην πόλη.»
Όσο για τα μισθωμένα ιδιωτικά πάρκινγκ, στην πόλη, ο Δήμαρχος είπε ... "Η πρόθεση μας είναι να ανανεωθούν. Πήραμε νομιμότητα για ελεγχόμενη. Θα καλεστούν όλοι οι ιδιοκτήτες μέσα στο Δεκέμβριο και θα εξοφληθούν όλα από τα ανταποδοτικά έσοδα. Δεν ξέρω αν μπορέσουμε να τα ανανεώσουμε όλα αλλά με την εφαρμογή της ελεγχόμενης ίσως ανανεωθούν τα 12-13 από τα 16-17. Στόχος είναι να πάρουν άδεια όλα τα υπάρχοντα, αλλά αν δεν είναι εφικτό αυτό για όλα, τότε θα ανανεωθούν τα υπόλοιπα"

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Παράνομα παρκαρίσματα, διπλοπαρκαρίσματα-τριπλοπαρκαρίσματα, ψεύτικα alarm, δυσκολία στην αυτοκίνηση τι άλλο θες να συγκινηθείς κ.Μήτσο μας; Οι οδηγοί σας πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και σταθμεύσεως, σας πληρώνουν τις κλήσεις της Τροχαίας, εσείς τι ανταποδίδετε σε αυτούς που στο κάτω-κάτω σας ψήφισαν κιόλας;

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ..... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...