Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βοσυνιώτειο»: Προσφυγή κατά του προϋπολογισμού θα καταθέσει ο Νίκος Τσιαμούλος

«Βοσυνιώτειο»: Προσφυγή κατά του προϋπολογισμού θα καταθέσει ο Νίκος Τσιαμούλος
 
Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός Ιδρύματος Επαμ. Βοσυνιώτη οικονομικού έτους 2017 από το δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης, το βράδυ της Παρασκευής.
Από την πλευρά του ο Νίκος Τσιαμούλος είχε ενστάσεις και ζήτησε απόσυρση κάτι που τελικά απορρίφθηκε διαφωνώντας με ένα σημείο στο σκέλος των εξόδων και στο γεγονός ότι όπως είπε δεν υπάρχει εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιαμούλος είπε: «Ένας από αυτούς που υπογράφει έπρεπε να είναι εδώ να μας ενημερώσει και ειδικά ο πρόεδρος. Τον πρόεδρο τον φέρνετε άλλες φορές εδώ να μας κάνει ντα.  Δεν βλέπω εισήγηση υπηρεσίας. Επιτρέπεται να έρχεται προσυλλογισμός χωρίς εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας; Πότε έχει ξαναέρθει στην ιστορία της Τρίπολης προϋπολογισμός χωρίς εισήγηση υπηρεσίας.
Ψηφίζουμε κατά και θα το προσβάλω στην αποκεντρωμένη για τον κωδικό 8 στο σκέλος των εξόδων διότι δεν αναλύει ανά υπηρεσία ανάλογα με τις οδηγίες του υπουργείου οικονομικών. Γι’ αυτό λέω που είναι η εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας. Έπρεπε να υπάρχουν κι άλλες αναλύσεις ανά υπηρεσία.
Ο Νίκος Τσιαμούλος ζήτησε απόσυρση του θέματος αλλά η πρόταση απορρίφθηκε με τον Δήμαρχο να λέει ότι δεν το αποσύρει διότι θεωρεί ότι είναι σωστό, αφού πέρασε από την έγκριση της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου. Υπέρ της απόσυρσης τάχθηκαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη και Τσιαμούλου.
Στην τελική ψηφοφορία, ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε με τις ψήφους της παράταξης του Δημάρχου. Παρών ψήφισαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Τζιούμη και Γιαννούλη και κατά η παράταξη Τσιαμούλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...