Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη: Ολοκληρώθηκε η εκμίσθωση του "Σαλέ" στην Πλατεία Άρεως - Αυτό είναι το ενοίκιο!

Τρίπολη: Ολοκληρώθηκε η εκμίσθωση του "Σαλέ" στην Πλατεία Άρεως - Αυτό είναι το ενοίκιο!
Στις 23-11-2016, διεξήχθη η δημοπρασία εκμίσθωσης του δημοτικού περιπτέρου («Σαλέ»), που βρίσκεται στο πάρκο της Πλατείας Άρεως, στη Δ.Κ. Τρίπολης, στην οποία προσήλθε μόνο η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε.» και προσέφερε ως μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €).
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης συνεδρίασε και ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας, εκμίσθωσης του δημοτικού περιπτέρου («Σαλέ») και ανάδειξε μισθώτρια του δημοτικού περιπτέρου («Σαλέ»), που βρίσκεται στο πάρκο της Πλατείας Άρεως, στη Δ.Κ. Τρίπολης την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε.», έναντι μηνιαίου μισθώματος 3.000,00 €.

4 σχόλια

  • σαλέ
    σαλέ Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 06:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν αρκεί μόνο η ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ γιατί δεν έχουν όλοι πρόσβαση ούτε και τον χρόνο να ψάχνουν τις αναρτήσεις της κάθε δημόσιας υπηρεσίας. Θα έπρεπε να δημοσιευτεί σε τοπικές εφημερίδες και γενικά με κάθε τρόπο να γίνει ευρέως γνωστό. Η οικονομική επιτροπή γιατί το δέχτηκε αφού προσήλθε μόνο ο ήδη ενοικιαστής και δεν έγινε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού ; Οι άλλες παρατάξεις τι κάνουν, κοιμούνται; Άχρηστοι είστε όλοι σας.

  • Γιάννης Αναγνώστου
    Γιάννης Αναγνώστου Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει aueos ή άθεε όπως γράφεσαι; Αφού ένας παρουσιάστηκε δεν έπρεπε να το δώσει; Θα ήθελες βέβαια να ρημάξει το κτίριο και να γίνει όπως το τραίνο στην παιδική χαρά προς δική σου ευχαρίστηση έτσι? Η δημόσια πρόσκληση έγινε και ανακοινώθηκε μέσω της Διαύγειας. Τι άλλο ήθελες? να στείλει ραβασάκια σε όλο τον πληθυσμό? Οσο για την Οικονομική επιτροπή υπάρχουν και μέλη της αντιπολίτευσης του Δήμου εκεί. Οπότε όταν κρίνεις να ξέρεις γιατί κρίνεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΑ ΑΝΥΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;

  • aueos
    aueos Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα κρυφά έγινε η δημοπρασία; Γιατί δεν γίνεται και νέα δημοπρασία με μεγαλύτερη δημόσια πρόσκληση; (άκουσον άκουσον ΕΝΑΣ ενδιαφερόμενος) δεν πρέπει να το δεχθεί η οικονομική επιτροπή. Αλήθεια η αντιπολίτευση εδώ τι λέει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...