Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Οι νέες σχολικές περιφέρειες των Δημοτικών Σχολείων

Τρίπολη - Οι νέες σχολικές περιφέρειες των Δημοτικών Σχολείων
Με απόφαση του Προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, Φώτη Γκέσουρα, επαναπροσδιορίστηκαν οι σχολικές περιφέρειες των Δημοτικών Σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας (Δ.Κ.) Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης, ως εξής:
1ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: σημείο τομής Δαβάκη και 11ου Συντάγματος-11ου Συντάγματος-28ης Οκτωβρίου-Επαμεινώνδα-Καλαβρύτων μέχρι σημείο έναρξης Εθνικής Οδού (Ε.Ο.) Τρίπολης-Πύργου. Επίσης στη σχολική περιφέρεια του Σχολείου θα ανήκουν οι Τοπικές Κοινότητες (Τ.Κ.) Σκοπής, Χάνια Σκοπής, Μερκοβούνι και η περιοχή Άγιος Ελευθέριος.
2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: Εθνικής Αντίστασης (από πλατεία Αγ. Βασιλείου)-Σπετσεροπούλου-Δεληγιάννη-28ης Οκτωβρίου- Θεοφιλοπούλου-Στάικου-Κεφάλα-Ταξιαρχών-Χρονά έως σημείο τομής με Τρικόρφων-Τρικόρφων έως τέρμα 25ης Μαρτίου (χωρίς αυτήν)-Κανάρη-Ζατούνης- Τρικόρφων-Καλαμάτας-Καρακάλου-Οικονόμου-πλ.Αγ.Δημητρίου (βόρεια αυτής)-έως
σημείο τομής με Μεταμορφώσεως-Ηρώων Πολυτεχνείου (χωρίς αυτήν)-Γεωργίου Α΄- πλ.Αγ.Βασιλείου (νότια αυτής).
3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: τέρμα Αγ. Παντελεήμονα- Αγ. Παντελεήμονα- Καλαμάτας-πλ. Βαλτετσίου- Ουάσιγκτων-Καρακάλου-Οικονόμου- πλ.Αγ.Δημητρίου (νότια αυτής)-Αρτέμιδος-Ηρώων Πολυτεχνείου-Παλλαντίου-Λεωφ. Ο.Η.Ε.
4ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: σημείο τομής Ναυπλίου με Λεωφόρο Ο.Η.Ε.-Ναυπλίου-Δούνια-Ρήγα Φεραίου-Ερυμάνθου έως σημείο τομής με Ξάνθου-Ξάνθου-Ρήγα Φεραίου -Κοτσάνη Αθ.-Γ.Μουτζουροπούλου έως σημείο τομής με Ναυπλίου.
5ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Τα τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: Τέρμα Αγ.Παντελεήμονα- Καλαμάτας-Τρικόρφων έως στο σημείο τομής με Ζατούνης-Ζατούνης-Κανάρη έως σημείο τομής με 25η Μαρτίου-25ης Μαρτίου τέρμα έως σημείο τομής με Τρικόρφων- Χρονά-Θεμιστοκλέους.Επίσης στη σχολική περιφέρεια του Σχολείου θα ανήκουν ο Συνοικισμός Φιλικών, η περιοχή της Κάρτσοβας και οι Τοπικές Κοινότητες (Τ.Κ.) Μάκρης & Βαλτετσίου.
6ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Ο Συνοικισμός Κολοκοτρώνη και η περιοχή προς το Συνοικισμό μεταξύ της προέκτασης οδού Ναυαρίνου-Μουτζουροπούλου-Λεωφόρου Ο.Η.Ε.-Αμυκλών- Σταμ.Βούλγαρη. Επίσης στη σχολική περιφέρεια του Σχολείου θα ανήκουν και οι Τοπικές Κοινότητες (Τ.Κ.) Αγίου Βασιλείου, Πελάγους, Τζίβα, Περπατάρη, Παλλαντίου, Θάνα, Στενού, Αγιωργίτικων, Παρθενίου, Ζευγολατιού, Νεοχωρίου καθώς και οι Εργατικές Κατοικίες.
7ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: Τέρμα Τεγέας-Τεγέας-Ξενίου Διός-Λαγοπάτη-Μεταμορφώσεως-Ηρώων Πολυτεχνείου-Γεωργίου Α΄-πλ. Κολοκοτρώνη (νότια αυτής)-Ελευθερίου Βενιζέλου-Ναυπλίου-Λεωφ. Ο.Η.Ε.-Αμυκλών έως σημείο τομής με Σταμ. Βούλγαρη.
8ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: από το σημείο τομής Δαβάκη και 11ου Συντάγματος-11ου Συντάγματος-28ης Οκτωβρίου-Θεοφιλοπούλου-Σταΐκου- Κεφάλα-Ταξιαρχών-Χρονά-Θεμιστοκλέους. Επίσης στη σχολική περιφέρεια του Σχολείου θα ανήκουν και οι Τοπικές Κοινότητες (Τ.Κ.): Περθωρίου, Σιλίμνας, Δαβιάς, Μαντέϊκων, Πιάνας, Αλωνίσταινας και Χρυσοβιτσίου.
9ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τους οδούς: πλ. Αγ. Βασιλείου- Γεωργίου Α΄- πλ. Κολοκοτρώνη (βόρεια αυτής)-Ελευθερίου Βενιζέλου -Δούνια-Ρήγα Φεραίου- Ερυμάνθου-Σεχιώτη-Καλαβρύτων-Εθν. Αντίστασης-πλ. Αγ. Βασιλείου.
10ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: Λεωφ. Ο.Η.Ε. στο σημείο τομής με Παλλαντίου-Παλλαντίου-Ηρώων Πολυτεχνείου-Μεταμορφώσεως- Λαγοπάτη-Ξενίου Διός-Τεγέας-τέρμα Τεγέας.
11ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: Εθνικής Αντίστασης- Σπετσεροπούλου- Δεληγιάννη-28ης Οκτωβρίου- Επαμεινώνδα-Οπλαρχηγού Σεχιώτη- Καλαβρύτων- Εθνικής Αντίστασης έως σημείο τομής με Σπετσεροπούλου.
12ο Δημ. Σχολείο Τρίπολης
Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: σημείο τομής Κοτσάνη Αθ. με Μουτζουροπούλου-Ρήγα Φεραίου-Ξάνθου-Ερυμάνθου-Οπλαρχηγού Σεχιώτη έως σημείο τομής με Επαμεινώνδα- Επαμεινώνδα-Καλαβρύτων μέχρι οδό Διον. Σολομού στο σημείο έναρξης της Εθνικής Οδού (Ε.Ο.) Τρίπολης- Πύργου. Επίσης στη σχολική περιφέρεια του Σχολείου θα ανήκει και η Τοπική Κοινότητα (Τ.Κ.) Αγίου Κωνσταντίνου καθώς και η Αεροπορική Βάση.
Καθορίζεται, ως διαχωριστική γραμμή των ορίων των παραπάνω σχολικών περιφερειών το κέντρο των δρόμων που τις περικλείουν εάν αυτό δεν ορίζεται αλλιώς.
Με την έκδοση της παρούσας απόφασης, κάθε προηγούμενη σχετική με το θέμα παύει να ισχύει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...