Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτη σε Παυλή: "Δημήτρη, άσε τα σάπια"!

Σμυρνιώτη σε Παυλή: "Δημήτρη, άσε τα σάπια"!
Με αφορμή την τοποθέτηση του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, ότι αν πάμε σε κεντρική διαχείριση απορριμμάτων, χωρίς οι δήμοι να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν δικές τους μονάδες, τότε θα οδηγηθούμε σε τεράστιες αυξήσεις έως 400% στα δημοτικά τέλη καθαριότητας, ο Γιάννης Σμυρνιώτης σχολίασε μέσω facebook και έγραψε: "Δημήτρη "άσε τα σάπια" και μη "ρίχνεις άδεια να βγάλεις γεμάτα". Φυσικά και η όποια νόμιμη διαχείριση στοιχίζει παραπάνω από να πετάμε τα σκουπίδια χύμα στο Πλάτωμα, στην Αγ. Τριάδα, στον Αγ. Βλάση...αλλά άλλο αυτό και άλλο να "προετοιμάζεις" τους πολίτες για αχρείαστες δραματικές αυξήσεις τελών.
Υ.Γ.1: Το 2013-14 που ήταν η μόνη περίοδος που κατά διαστήματα καταφέραμε απόλυτα νόμιμη διαχείριση δηλαδή μεταφορά και υγειονομική ταφή 11.000 τόνων στον ΧΥΤΑ Φυλής με κόστος - πλέον της αποκομιδής -περίπου 80 ευρώ/τόνο (45 χρέωση του ΧΥΤΑ και περίπου 35 η μεταφορά), εμείς καμιά αύξηση τελών δεν επιβάλαμε.
Υ.Γ.2: Ελπίζω να μη προαναγγέλεις αυξήσεις για να πολλαπλασιάσετε τις απ' ευθείας αναθέσεις τύπου αποκομιδής(?) ανακυκλώσιμων από τις περιφερειακές δημοτικές ενότητες κόστους - μόνο της αποκομιδής - πάνω από 120 ευρώ/τόνο."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...