Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Βόμβες" Παυλή κατά της Αποκεντρωμένης - Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος!

"Βόμβες" Παυλή κατά της Αποκεντρωμένης - Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος!
Στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιάννης Σμυρνιώτης σχολίασε τις δηλώσεις του Δημάρχου κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για ακυρώσεις αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και είπε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνονται αποφάσεις», κάνοντας αναφορά για το πανηγύρι της Τεγέας και το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ. «Πως θα το αντιμετωπίσετε αυτό διότι σε λίγο δεν θα κάνουμε τίποτα» τόνισε ο πρώην Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής απάντησε ότι «δεν ξύπνησα εγώ ένα πρωί και διαπίστωσα ότι κάτι συμβαίνει. Παρακολουθώ επί ένα εξάμηνο τις ενέργειες της Αποκεντρωμένης και θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος του συγκεκριμένου προϊσταμένου. Ασχολείται μόνο με το δήμο Τρίπολης και είναι αδιάβαστος, έχει παραβεί κατά συρροή το νόμο. Στην Πάτρα δεν το πίστευαν, σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Απευθύνθηκα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, έχει παραβεί τις αρμοδιότητές του.

 Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα τους δώσουμε τα κλειδιά, για να διοικούν, είναι γελασμένοι. Από εδώ και πέρα είναι στο στόχαστρο για κάθε απόφαση. Με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Εσωτερικών, νομίζω ότι το μήνυμα εδόθη. Να περιοριστεί αυστηρά σε αυτά που του ορίζει ο Νόμος. Δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει σε θέματα που είναι δική μας ευθύνη, του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρανομίες να εφαρμόζονται μόνο στο δήμο Τρίπολης, γιατί κάποιοι έτσι θέλουν, εγώ δεν θα το ανεχτώ. Να ξέρετε ότι το σύνολο των αποφάσεων που έχουν ακυρωθεί, είχαν νομιμότητα. Είχα προειδοποιήσει πριν από καιρό ευγενικά, αλλά φαίνεται ότι το εξέλαβε ως αδυναμία. Στατιστικά, από τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών ,κατά 90-95% ασχολείται μόνο με τον Δήμο Τρίπολης. Δεν θέλω να πω γιατί το κάνει, με ποιους πίνει καφεδάκια και ποια συμφέρονται εξυπηρετούνται.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...