Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Αυτοί οι 2 δρόμοι θα χαρακτηριστούν πεζόδρομοι!

Τρίπολη - Αυτοί οι 2 δρόμοι θα χαρακτηριστούν πεζόδρομοι!
Μειοψηφούντος του μέλους της Επιτροπής κ. Ηλία Κούρου ο οποίος ψήφισε, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε την τροποποίηση σχεδίου πόλεως - χαρακτηρισμό πεζοδρόμων εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Τρίπολης, όπως αυτή αποτυπώνεται στο τοπογραφικό διάγραμμα της Δ/νσης Τ.Υ. – Πολεοδομίας και συγκεκριμένα, τροποποίηση των οδών:
α) Κυψέλου από την συμβολή της με την οδό Παλαντίου έως την συμβολή της με την οδό Λάμπρου Ριζιώτη, μεταξύ των Ο.Τ. 43α- 42β και 42 α (ΦΕΚ 595Δ/1995).
β) Λυκόρτα από την συμβολή με την οδό Φυγαλίας έως την συμβολή της με την οδό
Κυψέλου, μεταξύ των Ο.Τ. 42β και 42 α (ΦΕΚ 595Δ/1995).
σε πεζόδρομους σύμφωνα με το άρθρο 2 Ν. 4067/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 7 του Ν.4315/2014.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Βόσνος τόνισε ότι «η ανωτέρω πρόταση για χαρακτηρισμό των δρόμων αυτών, όπως φαίνονται στο τοπογραφικό διάγραμμα της Δ/νσης Τ.Υ. – Πολεοδομίας κυμαινομένου πλάτους από 2,5 μ (οδός Κυψέλου) έως 4,00 μ (οδός Λυκόρτα) έχει συμπεριληφθεί στην αναθεώρηση της μελέτης κυκλοφοριακής οργάνωσης που σήμερα εκπονείται στο Δήμο, σύμφωνα με τις αρχές της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.»
Λαβών το λόγο το μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ηλίας Κούρος είπε τα εξής: «Θεωρώ ότι το θέμα αυτό θα πρέπει να αποσυρθεί, για το λόγο ότι θα πρέπει να υλοποιηθεί με την παραλαβή της αναθεώρησης της Κυκλοφοριακή μελέτης του Δήμου, έτσι ώστε να έχει την απαιτούμενη βαρύτητα για την απόφαση μας. Οι αιτούντες έχουν δίκιο αλλά νομίζω ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ικανοποιηθεί το αίτημα τους με την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης. Εάν δεν αποσυρθεί το θέμα αναγκαστικά θα ψηφίσω Παρών».

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ποιούς άραγε εκπληρώνει υποσχέσεις ο Δήμαρχος? Αυτά τα στενάκια βρίσκονται στο πουθενά, πίσω από τον φούρνο του Καπετανάκη και εξυπηρετούν κάτι χαμόσπιτα και ερείπια. Τόσες άλλες σοβαρές ανάγκες και ελλείψεις έχει η πόλη και αυτοί επιβάλλουν στις υπηρεσίες να ασχολούνται με το τίποτα. Που να δει άσπρη μέρα η πόλη από δαύτους, αφού η χαζομάρα τους δεν υπάρχει!!!!!!!... και αντί να το κρύψουν, το δημοσιοποιούν κάθε τόσο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...