Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: «Αυτά είναι τα έργα που εγκατέλειψε η δημοτική αρχή Παυλή σε Τρίπολη και χωριά»

Σμυρνιώτης: «Αυτά είναι τα έργα που εγκατέλειψε η δημοτική αρχή Παυλή σε Τρίπολη και χωριά»
Κριτική σε πολύ υψηλούς τόνους έκανε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, στη δημοτική αρχή, όταν μίλησε στην κοπή πίτας της παράταξής του.
Κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για ανικανότητα και ψέματα, για μία σειρά από θέματα που διαχειρίστηκε ως σήμερα. Ενώ, τόνισε πολλές φορές τη φράση ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».
Ένα κομμάτι της ομιλίας του αφορούσε όσα έργα σχεδίασε όσο ήταν Δήμαρχος, τα ωρίμασε και κατηγόρησε τη νυν δημοτική αρχή ότι τα παράτησε και δεν προχώρησε την υλοποίησή τους.
Ειδικότερα, είπε ... «...Γι’ αυτό μαζί με όλους τους πολίτες, προχωράμε στο σχεδιασμό προτάσεων έργων και δράσεων που με την ψήφο τους θα κληθούμε να υλοποιήσουμε στα πλαίσια της νέας Προγραμματικής Περιόδου.
Για να ξαναδώσουμε δουλειά και εισόδημα.
Για υπολογίστε πόσο κόστισε στην οικονομία της περιοχής η ανύπαρκτη δραστηριότητα του Δήμου τα δυόμιση τελευταία χρόνια;
Η βάση υπάρχει:
Είναι τα έργα που είχαμε ωριμάσει και τα περισσότερα και υποβάλλει προς ένταξη στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας και την Ε.Ε.Τ.Α.Α. τέλη του 2013 αρχές του 2014 αλλά η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν διεκδίκησε:
Δηλαδή:
• "Ανάπλαση Πλατείας Αγίου Βασιλείου", π/υ 1.970.000,00 €.
• "Αποκατάσταση και διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτηρίου Ματζουνείου" π/υ 1.974.000,00 €
• "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" π/υ 405.000.00 €
• " Αντικατάσταση δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης του Συνδέσμου των Τ.Κ. Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιοπύργου, Παναγίστας, Χωτούσας της Δ.Ε. Λεβιδίου του Δ.Τρίπολης και Αντικατάσταση δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης του Συνδέσμου των Τ.Κ. Αρτεμισίου, Κάψια, Λουκά, Σημιάδες της Δ.Ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου, Ζευγολατιού της Δ.Ε. Κορυθίου και Αγ. Βασιλείου, Πελάγους της Δ.Ε. Τρίπολης του Δ. Τρίπολης" π/υ 5.500.000 €
• "Ολοκλήρωση Περιφερειακής Οδού Τρίπολης" π/υ 17.100.000 €
Είναι η προμελέτη για τηλεθέρμανση με φυσικό αέριο που το 2014 συντάξαμε για να εκμεταλλευτούμε την διέλευση του αγωγού από τα όρια του Δήμου και να δώσουμε φθηνή θέρμανση στους πολίτες.
Είναι το πρόγραμμα «COMMUNITY – LED LOCAL DEVELOPMENT», δηλαδή, «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» του Δήμου Τρίπολης που από το 2014 είχαμε δομήσει.
Σήμερα εδώ στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου – που σε σχέση με το αναπλασμένο τμήμα του κέντρου φαντάζει εικόνα τριτοκοσμικής χώρας – δεσμευόμαστε ότι η ανάπλασή της θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητά μας.»

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...