Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βρέντας: «Μόνο δύο σύλλογοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για τις απόκριες»!

Βρέντας: «Μόνο δύο σύλλογοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για τις απόκριες»!

Το σκεπτικό της δημοτικής αρχής για το σχεδιασμό των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης και για την απόφαση να μην γίνει ούτε φέτος καρναβάλι στην Τρίπολη εξήγησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σπύρος Βρέντας, στο δημοτικό συμβούλιο.

«Απόκριες δεν είναι η διάθεση του δήμου, τι θέλει να κάνει. Είναι η διάθεση των συλλόγων να ζητήσουν τι θέλουν να κάνουν. Κανένας σύλλογος δεν ήρθε, εκτός του Κακουρίου, για αυτό και δεν χρηματοδοτήθηκε κανείς άλλος.

Στάλθηκαν γύρω στις 35-40 προσκλήσεις σε όλους τους συλλόγους γονέων, χορευτικούς συλλόγους, πολιτιστικούς συλλόγους, στο επιμελητήριο, στον εμπορικό σύλλογο. Στάλθηκαν δύο μήνες πριν. Οι μόνοι σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν ήταν μόνο ο Σύλλογος Μεταμόρφωσης και ο χορευτικός της κυρίας Καραπάνου» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, εξήγησε ότι υπάρχει συνεννόηση με τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 1.500 παιδιά στις εκδηλώσεις του δήμου. Είναι ένα καρναβάλι ουσιαστικά που δεν γίνεται σε εξωτερικό χώρο, όπως γινόταν, αλλά γίνεται μέσα.

Το καρναβάλι έχει τελειώσει για την πόλη μας, όπως το ξέραμε, να παρελαύνουν 1000 άτομα και να κοιτάνε απέξω 3.000 και να χάνονται μετά.»

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΝΟ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΚΕ ΒΡΕΝΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...