Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργαζόμενοι ΚΕΔΗΤ: Ποιος θα τους απαντήσει πότε θα πληρωθούν;

Εργαζόμενοι ΚΕΔΗΤ: Ποιος θα τους απαντήσει πότε θα πληρωθούν;

Οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς της ΚΕΔΗΤ παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους σχεδόν πέντε μήνες.

Η κατάσταση που βιώνουν είναι τραγική. Εργάζονται και δεν πληρώνονται στην ώρα τους. Δεν έχουν χρήματα ούτε για τις βασικές τους ανάγκες.

Για ποιο λόγο είναι απλήρωτοι; Δύο αρχηγοί παρατάξεων (Σμυρνιώτης και Τζιούμης) ρώτησαν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά ξεκάθαρη απάντηση ΔΕΝ πήραν από την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ, Δώρα Μπρακουμάτσου η οποία είπε ότι υπάρχει καθυστέρηση στην αποστολή των χρημάτων από την ΕΕΤΑΑ, χωρίς να εξηγήσει που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση. Επιπλέον, δεν υπήρξε απάντηση συγκεκριμένη για το πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και πόσους από τους πέντε οφειλόμενους μισθούς θα πάρουν, όταν έρθουν αυτά τα χρήματα από την ΕΕΤΑΑ.

Γενικότερα, υπάρχει ένα έλλειμμα ξεκάθαρων απαντήσεων την ώρα που οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς έχουν χάσει τον ύπνο τους, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις υποχρεώσεις τους.

Οφείλουμε βέβαια να υπογραμμίσουμε ότι η νέα διοίκηση της ΚΕΔΗΤ, με την στήριξη του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, έχει κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να σταθεί στα πόδια της η επιχείρηση, η οποία πέρασε από χίλια κύματα, στο πρόσφατο παρελθόν. Κι αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Όμως, το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις μισθοδοσίας, που συνεχώς προκύπτει, είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα που θα το λύσει οριστικά για το μέλλον. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...