Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα συμφωνητικό για τον «Άγιο Βλάση» εμφάνισε ο Σμυρνιώτης – «Να σταματήσει να ψεύδεται ο Δήμαρχος» (vd)

Τα συμφωνητικό για τον «Άγιο Βλάση» εμφάνισε ο Σμυρνιώτης – «Να σταματήσει να ψεύδεται ο Δήμαρχος» (vd)

Επίθεση στον Δήμαρχο Τρίπολης εξαπέλυσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης, για το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί σχετικά με τη μίσθωση του χώρου που πηγαίνουν τα σκουπίδια (Άγιος Βλάσης), σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.

Με αφορμή τον ορισμό δικηγόρου, για την αγωγή που έχουν καταθέσει οι ιδιοκτήτες του χώρου κατά του Δήμου, ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Παυλής είπε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να πληρώνει το ενοίκιο που πλήρωνε ως τώρα, δηλαδή 1.800 ευρώ το μήνα και δεν υπάρχει ζήτημα τριπλασιασμού του μισθώματος.

Ο κ. Σμυρνιώτης εμφάνισε στη συνέντευξη τύπου το εν λόγω ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο ο νυν Δήμαρχος αποδέχεται ότι αν ο Δήμος παραμείνει στο χώρο πάνω από 18 μήνες, θα πληρώνει το τριπλάσιο ποσό.

«Ποιος λογικός άνθρωπος μπορούσε να υπογράψει ένα τέτοιο συμφωνητικό χωρίς να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τι εμπλοκή δημιουργείται με τους ιδιοκτήτες; Δεν έχει καταλάβει ότι ο Δήμαρχος να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν μπορεί άλλα να αποφασίζει το συμβούλιο κι άλλα να υπογράφει ο Δήμαρχος. Τον καλώ να σταματήσει να ψεύδεται και να φροντίσει να λυθεί αυτό το συγκεκριμένο θέμα, διότι ένας επιπλέον λόγος είναι ότι εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη στην πόλη. Και βάζει ως «λαγό» τον κ. Τότση να λέει ότι λέει τον Άγιο Βλάση και κρατάει καθαρή την πόλη.» είπε ο πρώην Δήμαρχος. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...