Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Λουκέτο» μπαίνει στο στρατόπεδο της Τρίπολης – Απομακρύνεται η πιθανότητα να έρθουν πρόσφυγες

«Λουκέτο» μπαίνει στο στρατόπεδο της Τρίπολης – Απομακρύνεται η πιθανότητα να έρθουν πρόσφυγες

Το ουσιαστικό κλείσιμο του στρατοπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη προβλέπει ο σχεδιασμός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στρατόπεδο θα πάψουν να παρουσιάζουν νεοσύλλεκτοι. Με αυτή την εξέλιξη, επί της ουσίας, απενεργοποιείται η λειτουργία του στρατοπέδου, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με άλλα στρατόπεδα της Πελοποννήσου (Καλαμάτας, Ναυπλίου κ.α.).

Την ίδια ώρα, το κλείσιμο του στρατοπέδου, έφερε πάλι στην επιφάνεια σενάρια για εγκατάσταση προσφύγων στο χώρο του Πεζικού, στην Τρίπολη. Στο άκουσμα αυτών των σεναρίων, υπήρξε έντονη ανησυχία, αν και γρήγορα διευκρινίστηκε ατύπως (διότι επισήμως, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ανακοίνωση) πως πρόσφυγες δεν πρόκειται να έρθουν στο στρατόπεδο της Τρίπολης, για πολύ συγκεκριμένους λόγους που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη, δεν προβλέπεται καμία αλλαγή και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ως κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων. 

1 σχόλιο

  • ΙΑΠΕΤΟΣ
    ΙΑΠΕΤΟΣ Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ 1969. ,ΕΑΝ ΒΑΛΛΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ (ΠΥΡΗΝΑ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΔΑΠΑΝΗ 12.000€ 2 ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΕΞΙΑ /ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...